Dancing in the moonlight….och dukar upp för kräftfest

140830_1

Lördag känns så fint… just nu dukar vi upp till kräftfest. Robin och Emelie (våra barn) och Johannes (Emelies pojkvän) kommer hit och det ser vi fram emot…. Vi ska sjunga sånger, äta kräftor och lite annat smått och gott… Mitt hår har fått en lite varmare ton av höstglöd och det ska bli så mysigt att spendera kvällen med familjen…  See you later…

10 svar på ”Dancing in the moonlight….och dukar upp för kräftfest

 1. Jag förmodar att ni fick en väldigt trevlig kväll tillsammans! Vi åt också kräftor men bara Husse och jag. Fick dock besök av son med sambo för de skulle på examensfest till grannpojken och barndomsvännen. Tiden går…

  Ha en fin söndag!

  • Jadå, och nu finns det dessutom bildbevis 🙂
   Besök av barnen är alltid fint!

   Fin söndag önskas dig också 🙂
   Kram

 2. God förmiddag till dig.
  Hääärligt umgås med nära och kära och jag hoppas ni hade det trevligt i går. Det är ju söndag nu.

  Supervackert hår i snygg nyans. Du passar bra i färgen . Jag tror den stämmer med din personlighet.

  En jättefin söndag till fina dig.
  Söndagskraaaam.

  • Jaaaadå, vi hade en toppenkväll!

   Och Tack vad kul att du gillar min hårfärg, Ja, jag är nog lite ”eldig” precis som hårfärgen 😉

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *