Beslut om tiden och stressträsket…

141025

En tillfällig dos av stress kan vara positivt…. Men när stressen klistrar fast och ” att göra listorna” är så gigantiskt långa att man tidvis kippar efter andan…. eftersom att göra listorna blir längre och längre, trots att man bockar av flertalet punkter varje dag – då det samtidigt uppkommer minst ”7 nya att göra” på den där listan….då blir det bara för mycket… och jag har mycket att fundera över just nu. Några svåååra beslut som måste fattas.

Och idag ändras klockorna till vintertid. Höstlöven faller, årstiden blir mörkare och vi tänder ljus för att lysa upp mörkret….

om några timmar står jag återigen på Lustkastellet och representerar Galleri KVIS och ikväll ska familjen samlas hemma hos vår kära dotter som ska laga till veckans söndagsmiddag …och det ser jag fram emot!

 

 

14 svar på ”Beslut om tiden och stressträsket…

 1. Stressen måste vara av övergående art. Är den inte det finns det stor risk för negativa konsekvenser på det egna måendet… Tyvärr inte helt ovanligt i dag.

  Hoppas du får en bra söndag!

 2. Åh, Christina jag känner med dig! Jag hoppas och tror att du vet vad du behöver göra för att minska den negativa stressen. Du är medveten…du kommer att fatta beslut när saker och ting har fått mogna.
  Hoppas att du får en fin kväll med nära och kära och om jag förstår det hela rätt har du lite ledighet. Hoppas det!
  Varma kramar,
  Gunilla

  • Ja, det har du så rätt i kära Gunilla. Det är som sagt, bara ett svårt beslut att ta. Tack för din omtanke!
   Ha det fint! Kramar

 3. Det är inte bra med obotlig stress och listor som bara växer och växer. Det är bra att du ser att det är för mycket just nu men därifrån till att skapa en förändring är inte alltid så lätt. Jag hoppas du kan ta det lite lugnare och få möjlighet att vila, det behövs när beslut ska fattas.

  Styrkekraaam

 4. En gång sa en psykolog till mig och min dotter att det finns inga måsten, men det finns konsekvenser….och att ha att göra som stressar upp en, kanske är ett sätt att göra en massa måsten som kanske inte egentligen ger så värst stora konsekvensor. Själv älsakr jag att göra listor, mer för att hålla koll på mig själv och inte glömma en massor. För att få igång mig på kanske en stor och massiv storstädning, som sen kanske fallerar mitt i, men vad gör det…det springer ju inte ifrån mig. Stressa gärna, men stressa lagom, då blir det som bäst

  Kram Kajsa

  • Ja, nog finns det konsekvenser och de är inte små…. Vi får se var jag landar denna gången 😉
   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *