höstens alla färger…

141028_22

Tack för alla värmande ord i samband med mitt föregående inlägg om stress. Jag tog mig några varvs funderingar fram och tillbaka… och nu har jag tagit mitt beslut. Mer om detta får ni veta i sinom tid.

Jag har tillbringat delar av dagarna åt att fundera, umgås med familjen och vandra i naturen. Känner mig alltid lika konfunderad över hösten. Naturen exploderar och spricker ut i en blossande färgprakt samtidigt som den faller till marken och gör sig redo för vintervila. Hösten är både vacker, varm, kall och frusen på samma gång. Vemodig och hoppfull.

Just nu stannar jag upp och reflekterar inför nästa vägval… Vi lever bara en gång och den gången är Nu! Dagens fundering: Är det vägen eller målet som är viktigast?

Jag önskar er alla en fin och alldeles underbar höst!

20 svar på ”höstens alla färger…

 1. Varm beskrivning av hösten. Vi människor borde göra som naturen…förbereda oss för vintern och leva långsamt! Inte alltid så lätt.
  Ja, Christina – vad är viktigast målet eller vägen dit? Att nå de mål vi sätter upp vill väl alla. Men resan dit måste vara lustfylld om du frågar mig!
  Ett beslut är fattat…jag hoppas och tror att du upplever en lättnad. <3
  En stor och varm höstkram
  Gunilla

  • Tack <3 Jag tror att lättnaden kommer när beslutet väl landat på rätt bord....
   Och ja, resan den måste vara lustfylld vad ska man annars med målet till!
   Kramar

 2. Robban sjunger så vackert svaret på din fråga. Hösten är verkligen mycket. Den rör om i mitt huvud och själ. Både så vacker och dyster. Vilket fint inlägg du skrev. Kram Bosse

  • Och du förvirrar mig litegrann, vem är Robban?
   Hösten Ja den är storslagen och lite mer ändå…
   Ha det fint Kram!

 3. Det är inte alltid man ser det då målet gnistrar för stort men vägen dit är utan tvekan det bästa och mest livgivande och full av lärdom…vet man efteråt 🙂
  Hoppas du nu landar i dina beslut och mår bättre!

  Kraaam

 4. Godmorgon vännen.
  Läste i ditt tidigare inlägg om stress. Stress som blir negativ är jobbig. Det är en stressig tillvaro vi många lever i tyvärr.
  Hösten är V. V som i vemod och vilsamt.
  Hösten är Vacker och varm åxo. Hösten har många V-n.
  Må så gott och tack för din fina beskrivning av hösten.
  Kramen från mig.

 5. Vägen är viktigast då det gäller att njuta i nuet. Samtidigt kan vi inte leva livet som om det inte kom ngn morgondag så målfokus är också viktigt för att känna att man befinner sig på en väg man trivs att vandra. Kram

  • Ojoj, du är klok som en bok:) Klart att det måste vara både vägen och målet, vad vore väl vägen utan målet och målet utan vägen….
   Stor kram du söta fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *