16 svar på ”Konsten att visualisera

 1. Vilken härlig bild Christina och den säger så mycket om dig. Den där fantastiska kreativiteten och lusten som bor inom dig. Jag minns från min barndom hur min mamma alltid skapade i bilder med en penna samtidigt som hon pratade eller lyssnade. Alla dessa bilder som sa så mycket.

  Ta hand om dig du färgglada.♥

  Kram

 2. I min grupp diskuterade vi hur man kunde redovisa kunskaper i NO och SO om vatten med bilder. Tänkte att du nog gillat det 🙂

  Såg många som tecknade under föreläsningen. Blommor, geometriska figurer och ögon. Varför är dessa ting så vanliga som ”klotter undertiden man lyssnar”?

  • Åh, det har jag många funderingar kring. Nu gav du mig idén om ett blogginlägg som ska handla om ”klotter” och vad detta kan representera.
   Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *