I Karl-Erik Welins fotspår

141009_2

Tänk att en världskänd kompositör, Karl-Erik Welin har vuxit upp på orten där jag arbetar… så coolt. Igår var jag på utställning i kyrkan där han en gång spelade och sedan blev det vandring i Welins fotspår… Vi var en hel grupp som gick den här turen och jag hann långt ifrån undersöka allt jag ville se på utställningen…som vanligt när jag går på en utställning fastnade jag på en plats och  när det var dags att gå vidare kom en av guiderna och sa, – Nu måste vi tyvärr gå vidare…. och jag som ville fotografera hela tiden men lät bli…. Jag tror minsann att jag ska stanna till och ta den där rundan i lugn och ro, en dag på väg hem…

Och då får ni veta mera om Welin. Är ni nyfikna kan ni leta upp musiken på spotify, det har jag gjort….. Nu har jag ett föredrag att förbereda 😉

141009_3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *