Win this life…

 141016_6

Toner av Welins stråkkvartett no9… glädjande men ledsamma ändå

 kontraster och tvära kast

till Nicole Saboné  och

– Win this Life.

141016_1

Det regnar och jag känner mig förbannat trött, arg och ledsen

dock inte på regnet

och inte på hösten.

Jag är trött på annat

men väljer att inte Skriva på Vad…

141016_2

Kommer hem och kokar varm choklad

serverar min fika på silverfat

med blommor

vit servett… och chokladkaka a la delikat.

141016_5_red

som sagt. Trött och förbannad.

Tänker att

Om jag ska vara förbannad & ledsen

– så kan jag lika gärna vara förbannad med Stil

och ledsen med finess…

***

Dagen började bra

& fortsatte sisådär…

med höga berg och djupa dalar

karuselllikt

*

Om jag tänker efter så var det trots allt

sådant som förgyllde min dag.

engagerade elever som bryr sig och gör sitt bästa – gör mig glad…

***

Jag är dessutom lyckligt lottad

som delar mitt liv med de personer jag älskar mest av allt i hela världen..

med världen finaste man och våra två barn

<3

Men somliga dagar står regnet som spön i backen ändå…och livet känns svårt, obegripligt, tröttsamt och grått. Frustrerande med alla de där trassliga problemtussarna som tovar ihop sig likt jättelika bergsklippor

141016_4

Vid sådana tillfällen känns det förbaskat bra att lyssna på, The Script Hall of fame

” You can throw your hands up
You can beat the clock (yeah)
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don’t wait for luck
Dedicate yourself and you gon’ find yourself”

Jag skruvar upp musiken tills den överröstar allt annat tillfälligt brus

och piggar upp mig själv med en klänning jag gillar.

141016_5

Och när det blir fint känns det lite finare…

och livet förvandlas till en estetisk process

blir lite mer estetiskt tilltalande…

<3

Det var allt för mig idag. Kram

19 svar på ”Win this life…

 1. Jag önskar att du nu kan lämna det som hänt bakom dig och att du kan njuta av en förhoppningsvis ledig och mysig helg tillsammans med de som du håller av.
  Kanske ingen tröst, men du skriver rakt och naket om det som ibland kan vara svårt att uttrycka. Tycker också om dina foton, särskilt på den stora rosen med vattenpärlor. Din klänning känns helt rätt och är vacker och stilren.
  Ja, Christina ibland är livet verkligen tröttsamt och grått. Om jag också sätter på vackra toner, så kanske vi tillsammans kan överrösta det där grå och ledsamma bruset!
  En varm kram, Gunilla

  • Å, vad fina dina toner är. Tacksåmycket!
   Vi kanske lyckas överrösta det grå och göra det färgglatt och fint i dova pasteller på samma gång.

   Ha det fint! Kramar

 2. Så vackert du skriver om din dag som ändå inte fullt ut var en bra dag. Det är skönt att skriva av sig men allt kan man inte avhandla i en blogg. Som vanligt berikas ditt inlägg med vackra och talande bilder.

  Hoppas morgondagen blir fin!

 3. Att vara förbannad med stil låter onekligen klokt! Har ägnat för mycket tid i sommar åt att vara ledsen och arg och kom till slut till en punkt där jag frågade mig själv om det var värt det. Inte så lätt att bestämma sig för att skaka av sig ledsamheter men vid en viss punkt är det nog alldeles nödvändigt för att en skall orka vidare. kramar Liza

  • Ja, det har du rätt i. Jag får väl ”shaka loss” rejält så att ledsamheterna försvinner….
   Kramar Christina

 4. Inte vill jag att det ska dyka upp mörka moln på din personliga himmel, men det är kanske tack vare det som du kan förmedla ett naket, personligt blogginlägg som jag tilltalas av. Bli förbannad med stil. Den formuleringen tar jag mest med mig härifrån. Hoppas att du droppat det andra och mår bättre redan. Är det inte en respons på allt jobb du hade inför förra helgen? Kram Bosse som bara tänker runt och dumt.

  • Kul att inspirera med formuleringar.
   Kan tyvärr inte skriva vad som tynger eftersom det berör fler personer än mig. Ha det fint! Kram

 5. En galen vecka… Men allt är inte vinna eller försvinna. Bra jobbat och tack för dina fina kommentarer. Hoppas du får en fin och avkopplande helg. Kram

  • Ja, verkligen en fullständigt galen vecka…. med så mycket innehåll att hantera.
   Önskar dig också en avkopplande helg 🙂 Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *