Klockan slår och tiden går – timmar blir till veckor som blir till år.

141123_4

Vi närmar oss december, och det kommer att bli ännu en Julhelg. Stora omvälvande händelser och känslor är i omlopp…jag tog ett svårt beslut… bestämde mig för något som är tungt just nu, men som i längden kommer att bli mer utvecklande och därmed bättre för mig och de mina. 141123_1

Häromkvällen var jag på After Work i denna staden, med några av mina finfina kollegor…

141123

Vi åt god mat som serverades på ett kreativt sätt med stående hamburgerbröd och krispiga pommes i en konservburk och vi hade en himla trevlig kväll tillsammans 🙂

141123_2ckc

Igår befann jag mig mestadels på galleriet eftersom vi just nu har en samlingsutställning och jag ”vaktade” galleriet tillsammans med en av mina förebilder. Vi pratade om bildforskning, om konst, skola, fotografi, måleri och sådant som intresserar oss bildnördiga esteter.

Och Tiden går… timmar blir till dagar som blir veckor, månader och år… och med de orden vill jag uppmana er alla att njuta av nuet – njuta av den finfina dag vi har framför oss!

 

 

 

14 svar på ”Klockan slår och tiden går – timmar blir till veckor som blir till år.

 1. Tänka vad många beslut vi tar stora som små varje dag! De flesta beslut tänker vi inte på, de går med automatik. Tur är väl det på sätt o vis. Jag anar, men kan inte veta vad ditt beslut handlar om. Jag som har följt dig en tid, har förstått att du inte är tillfreds med hur livspusslet har varit hittills. Klokt beslut att då göra nya val! Det blir bra Christina, det blir bra! Lita på din känsla. Och kom ihåg att det går att göra nya val.
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram, Gunilla

  • Åh, vad skönt att få läsa att det blir bra. Tack!
   Och jag börjar landa och känna mig trygg med att det kommer att bli bra 🙂 Jag kommer att berätta under ”julledigheten” …. tills dess kommer jag att tala litegrann i gåtor.

   Ha en fin fortsatt söndag 🙂
   Kramar Christina

 2. Här och nu ja, vi kan inte slösa med den utmätta tid som vi har. Svåra beslut är oftast nödvändiga sådana men inte blir det lättare för det…

  Ha en fin söndag!

 3. Någonstans känns det ändå bra när jag läser om ditt svåra beslut. Det värsta är gjort, verkar det som Nu ska du bo in dig och de dina i effekterna av beslutet.
  Jag svamlar om något jag inte har en aaaaning om! Ursäkta…
  ”Här & Nu” är något vi behöver ta till oss. Ta till Mej! Jag är bättre på det nu än innan. På bättringsvägen 😉

  Styrkekraaaam

  • Ja, att leva i ”häret” och nuet, att bara vara. Men samtidigt är åtminstone jag allt som oftast på väg in i framtiden 😉
   Och Ja, beslutet har påbörjat förändringar. Mer om dem berättar jag efter jul 🙂

   Ha det gott! Kram Christina

 4. Antar att du har resonerat med ditt jag och kommit fram till detta svåra beslut?!?! Känns det rätt för dig så är det också rätt oavsett vad det handlar om. Så länge du går på din magkänsla så kan ingenting bli fel utan bara bättre ;.) Kul att få maten serverad i burk och på minne *kul* Vet så lite om dig men jag anar att du har ställt ut dina tavlor där du vaktade allt med en av dina förebilder. Det samtalet lever du länge på sanna mina ord. Ja lev idag och inte i morgon för då kan det vara försent … sanna ord som vi alltid bör tänka på *sant* Ha en bra dag/kram

  • O, tack vad fint att du delar tron!
   Låter som du också tagit ett beslut, eller är det jag som läser in extrabetydelser i kommentaren ?
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *