varje dag är en ny dag…

141125_1

Extremt trött och otroligt envis. En förutsättning för en bra dag är en hälsosam och god frukost, Ett ägg, en tomat, några gröna blad, philadelphiaost, fullkornsbröd med äppelbitar, en clementin, en bit Lindts choklad och en blomstrande julstjärna… Fånga dagen,

Och låt showen börja!

 

8 svar på ”varje dag är en ny dag…

  1. Det är något visst med smörgås med ägg. Det kan inte bli fel då. Jag hoppas att du fick en fin dag och att även denna onsdag har blivit en av de där fina dagarna kära Christina. Och att solen har kikat fram hos dig också? Tänk, det var som att återse en kär gammal vän som vi inte sett på länge.

    Ta hand om dig vännen. Jag tänker på dig och skickar kramar genom internetrymden. Ibland står vi inför de där stora svåra besluten men på något förunderligt vis tycks livet finna sina vägar och bli bra till slut. ♥

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *