Julen nalkas och snön lyser inte ens med sin frånvaro…

141214_5

Tvekade länge, men nu börjar jag sakta men säkert att inse… Det kanske blir jul ändå. Idag fick dessa fyra djur följa med hem. En uggla, en räv, en ren och en björn. Just nu står de på pysselbordet och väntar på att jag ska pyssla ihop ett gäng julkort men när granen behagar vandra in i huset då ska de få hänga i granen. Den här typen av djur trivs trots allt bäst i miljöer som andas skog. 141214_6

Jag har bakat lussekatter och påbörjar julklappsinköp. Slagit in julklappar personligt med vackra pappersbitar och sidenband som jag hade hemma. Vikt julstjärnor av vackra tapetrestbitar jag sparat. … och det börjar kännas som att det kommer att bli ännu en jul….Känner mig knappast redo, men jul blir det ju oavsett om jag känner mig redo eller inte. Önskar er alla en blomstrande decembervecka!

141214_7

12 svar på ”Julen nalkas och snön lyser inte ens med sin frånvaro…

  1. Det brukar ordna till sig och bli jul även om vi inte är helt redo eller har stenkoll. Kanske blir det minst lika bra ändå. Vilka vackra stjärnor!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *