kanske något surrealistiska Julkort…

141215_3

I år ska jag skicka julkort 😉 Pysslet är i full gång och här blir det inga traditionella God Julkort. Lever man sin dröm i konstens tecken, blir julkortspysslet till en magiskt stund med dofter av musik och toner av en smula surrealistisk estetik. Med en stor portion humor och självdistans spinner jag vidare på temat kollage, bara för att det är så fint med kollage och därför att jag tycker om att skapa något nytt av material jag samlat på mig. I år är jag lite mer crazy än vanligt… och låter ett fotografi av maken och mig dansa in julen… Jag har skrivit ut sådana där små bilder av oss som jag placerar in varhelst de passar i de små julkortskollagen. Varje julkort blir unikt och inget blir det andra likt!

141215_2

Tror inte att någon förväntar sig julkort med maken och mig dansandes på ett bord, ett skåp eller kring en surrealistisk gran…..vem vet vad som mer kommer att hända innan detta julkortspyssel är klart för denna vända….

141215_1

14 svar på ”kanske något surrealistiska Julkort…

 1. Det är faktiskt roligt att få en (aktuell) bild på den som skickar kortet! Ofta får man barnbilder, vilket är underbart, men bilder på vuxna är ju lika roliga.

  • Det var lite så jag tänkte, skickade ju alltid kort på barnen när de var små och nu är det ju bara maken och jag så då får det bli såhär 🙂

   Kram

 2. Åh så härliga julkort ,-)))
  Jättefina paket o stjärnor, har inte känt någon direkt lust att julpynta, vet inte varför.
  Men NU ska jag sätta igång, ska inte härma ditt, men göra mitt ,-)) gör personliga julkort som har skickats, och fina paket, det är roligt det tycker jag också.
  Ha det fiiint! KRAM Primrose ,-)

  • Tack, vad roligt att du gillar min kort 🙂 Ja, visst är det kul att pyssla det kluriga är att komma igång.

   Kramar!

 3. Fina kort och finurligt tänkt. Din blogg är ett mysigt litet krypin med blomdoft och magi i hörnen. Hoppas att det är okej att jag fortsätter följa dig på avstånd när du drar på nya äventyr framöver. Men först räknar vi ner veckan. Tre dagar kvar…

  • Tack 🙂 Och vad kul att du vill fortsätta följa mina äventyr. Vi kanske rentav kan få till en fika irl 🙂
   Nedräkning, nu två dagar….
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *