Lucka 11: En bild på en person du saknat i år

siena

Jag vet, detta är ingen person 😉 Men hon var min bästa vän och jag fick alltid världens finaste välkomnande när jag kom hem till denna lurviga lilla dam. Hon förstod mig precis, låg bredvid mig och hummade när jag läste högt och när jag målade sniffade hon på färgen och tittade intresserat. När jag var trött var hon trött och när jag var pigg var hon pigg. När jag var ledsen gav hon tröst. Ville jag gå en runda blev hon lyrisk…och när vi gick i skogen blev hon så glad att hon började dansa och då blev jag också glad och dansade rundor med min hund….  Numera tittar hon ner på mig från hundarnas himmel, och hon är enormt saknad.

Det känns som om jag mest arbetat och sovit det här året. Nåja, jag har glidit iväg på en och annan konsert och konstutställning ibland men de flesta av mina projekt ligger på is pga allt arbete. Så nog finns det även ett antal saknade personer, men eftersom de är just saknade och jag inte har träffat dem på länge… så skulle det inte passa sig att visa deras bild här, därför att det är viktigt att bara publicera bilder av personer man frågat eller säkert vet att de tycker att det är ok att vara med på en ”nätbild”. – Jag strävar nämligen efter att leva som jag lär ut att man bör leva. Upphovsrätt och personlig integritet är områden som både jag och kursplanen håller varmt om hjärtat.

Och ni som jag saknar. Jag tror att ni vet jag saknar er<3

Detta är ett inlägg som deltager i Emily Dahls julkalender. Vill du vara med så kolla in hennes websida via länken här.

 

Imorgon tittar vi in i Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan
Lucka 13: En bild ifrån ett avgörande ögonblick i år
Lucka 14: En bild som du inte minns att du tagit
Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta
Lucka 16: En selfie/ett självporträtt du tagit i år
Lucka 17: En bild från i höstas som ger dig höstfeeling
Lucka 18: En bild på något fint du fått i år (present, mail, sms)
Lucka 19: En bild från din semester/ditt sommarlov
Lucka 20: En bild från ett äventyr du gjort i år
Lucka 21: En bild på någon som du ska fira jul tillsammans med
Lucka 22: En bild som du tycker är din finaste från i år
Lucka 23: En bild från ditt hem
Lucka 24: En bild som bäst beskriver din december

8 svar på ”Lucka 11: En bild på en person du saknat i år

  1. Åhhhh vilken fin hund! En golden om jag inte ser fel. Har en hemlig pensionsdröm om att skaffa en golden och ge henne namnet Elsa. Vi får väl se…

    • Ja, en golden retriever. Klart att du ska skaffa en golden, de är så sociala och otroligt tillgivna, världens finaste 🙂
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *