Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

 

140629_3

Åh… det finns många bilder som väcker sommarlängtan, men denna bilden väcker minnen om en alldeles magisk sommarafton i en midsommarnattdröms tecken. Min kära make och jag var lediga samtidigt och ingen av oss hade någon tanke på att planera projekt eller kolla jobbmail. Det var bara han och jag. Vi lyssnade på musik, läste dikter, drack vin och njöt av god mat….Ingen av oss hade någon tid att passa dagen efter… Vi bara softade, kopplade av tillsammans och kollade på film i månskenet … under äppelträdet som lystes upp av de små ljuslyktorna vi tänt. <3

Morgondagens lucktema i Emily  Dahls kalender är: En bild ifrån ett avgörande ögonblick i år

2 svar på ”Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *