Gott Nytt 2015!

150101

Jag önskar er alla ett fint 2015. Idag är det årets första dag. Året är ännu ett oskrivet kapitel. Idag öppnar vi första sidan och påbörjar kapitel 1 i vår egen lilla bokserie. När jag tänker på 2014 känns det som året bara svischade förbi i raketfart…

Vårt nyår var soft, lyssnade på blues och firade klassiskt med delikat trerätters och champagne till tolvslaget.

Nu ser jag fram emot det nya året och önskar er alla en God fortsättning!

 

 

19 svar på ”Gott Nytt 2015!

  • Tack, klänningen köpte jag för snart 14 år sedan när jag skulle vara gudmor till systersonen…har inte använt den på många år men nu kändes den rätt igen.

 1. Ja nu är det årets första dag. Visst är det härligt. 2015……mm…Måste nog vänja mig att skriva..2015.
  Så fin och vacker du är på bilden. Jättefint foto.
  Ha nu det gott, för nu kör vi.

  Kramkram från mig.

 2. Men jag glömde ju ….Jag har gjort ett par inlägg med kvinnor -” hon står ju bara där” på min blogg skulle jag kunna få låna denna? Jag skriver naturligtvis varifrån den kommer och vem som fotat .Vill du inte så är det ok!
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *