Hoppas att ni alla har en underbar helg!

150117L

Hoppas att ni alla har en underbar helg! Själv drabbades jag av den stora tröttheten och somnade halvåtta igår, fredag. Idag har jag mest softat och städat litegrann. Har inte ens orkat svara på era fina kommentarer men läst dem har jag gjort. Jag blir så glad för all positiv respons jag får på bilder och ord. Ni är toppen! Nu har jag just klätt mig för att åka till Malmö Opera med maken. Är fortfarande både trött och låg men om jag känner mig själv rätt så kommer en kväll på operan att råda bot på det där och fylla mig med massor av pepp och energi.

Vi ses!

12 svar på ”Hoppas att ni alla har en underbar helg!

    • Klart att du får fråga 🙂 Klänningen gammal och har hängt i garderoben i väntan på att sys om eftersom den var för stor… men nu kom det sig att jag gått upp i vikt och då passade klänningen. Så kan det bli. Har inte koll på märke, så det får jag återkomma med.
      Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *