Små guldkorn skapar estetik…

150115

Experiment. Tulpan i kaffekopp. Dag 3. Kaffet börjar dunsta, eller så är det tulpanen som suger i sig av kaffet…eller kanske båda delar. Det ena behöver inte utesluta det andra. Tulpanen antar en mörkare färg och spricker ut i en bedårande form. Jag blir glad av att Se hur vackert det kan bli med små vardagsexperiment. Små guldkorn som förgyller varje dag….

150115_1

Bilder och fotografi. Tänk så vackert det kan bli. Små guldkorn som skapar estetik och jag känner mig oändligt rik…. KärLek till bilden <3 och Livet. Vi har bara ett Liv och det är här och Nu.

12 svar på ”Små guldkorn skapar estetik…

  1. Sista bilden är bara så ljuvlig. Ser dina guldkort i koppen. Ser ut som små pratbubblor i guld i koppen. Prova med vatten och karamellfärg nästa gång. Minns att min svägerska gjorde så för otroligt många år sedan. Blomman sög i sig färgen och blev helt grön av den gröna färgen. Ha en bra dag/kram

  2. Väldigt vackra och spännande bilder. Att se hur tulpanbladen förändras…
    Inte blir det sämre med ”Borta med vinden” som bakgrund…

    Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *