En soft tisdag …

150210

Jag steg upp tidigt bara för att kunna njuta av att återvända till sängen med en kopp kaffe och en bra bok. Soft morgon med läsning, tulpaner och kaffe är gott.

150210_1

Till frukost åt jag västerbottenpaj, kokt ägg, några små tomater, basilika och till det färskpressad apelsin och ännu mera kaffe. Läste lite till och sedan knackade vardagen på. Dottern min ringde, hennes bil förde hejdlöst med oljud varje gång hon skulle svänga… och det var något jox med styrningen. Vi lämnade in bilen på reparation och sedan kör jag dottern min till hennes arbetsplats… tur att jag är ledig. Nu återstår det att  köra och hämta flickebarnet, lösa ut bilen….. och sedan ska vi festa till det med att äta en lasagne som jag alldeles nyss lagat till.

Och jag lyssnar på Lana Del Rays senaste album, Ultraviolence…. Jag tycker om hennes röst…

9 svar på ”En soft tisdag …

 1. Härliga tulpaner och ett härligt gäng böcker ,-) Visste inte att Laleh betyder tulpan,-) Hon är otroligt begåvad. Missade på nåt sätt ditt förra inlägg så den kommenterade jag nu ,-)
  Härlig frukost, fast jag byter ut kaffet mot te.
  Dina bilder när du mixar två är så härliga ,-)
  Hoppas det inte är något ”stort” med din dotters bil, pengarna kan man ha roligare för ,-)
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

  • Programmet finns kvar på svtplay om du vill se det, i slutet berättas det om hur Laleh fick sitt namn Tulpan…vackert. Jag tycker om hennes poetiska texter.

   Ha det nu så toppenfint du också!
   Kram Christina

  • Härligt. Tack! Jag vill vara en sådan som sprider glädje. Livet kan ju var lite segt ibland och då är det fint att påminnas om allt det vackra.
   Kram

  • Ja, vi har bara ett liv och det är vi själva som bestämmer vad vi vill fylla det med, tänker jag …. och jag vill att livet ska vara fint och estetiskt.
   Soliga Kramar <3

 2. Vilken behaglig och trevlig dag på alla vis. Förutom dotterns bil då men förhoppningsvis gick det att få ordning på den till en inte alltför hög kostnad. När det gäller bilar vet man aldrig…

  Kram och god morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *