Tulpanerna påminner Om att det snart är Vår…

150209_1

Njuter av en ledig dag…

150209_4

Inspekterar bokhögen på nattygsbordet. Tänker på att läsa, bläddrar lite i varje bok och kan inte bestämma vilken jag ska börja med. Lyssnar med ögat. Känner doften. Ser ljuden.Hör estetiken dansa… Ser hur mina poetiska tankar Ler. Allt är bra nu…

150209_3

Tulpanerna slår ut och blomstrar i en färgstark vårpalett….

150209_2

Lyssnar på Laleh. Sway…. och, Wish I Could Stay. Såg en musikspecial om henne på svtplay igår. Laleh betyder tulpan…

150209_5

Bloggpromenad och läsning väntar… Vi ses <3

 

 

11 svar på ”Tulpanerna påminner Om att det snart är Vår…

 1. Ja, tulpaner påminner verkligen om det snart är vår. I skrivande stund bara en och en halv månad kvar. Lite drygt om vi ska vara petnoga…

  ”Mord i blått” har jag läst ganska nyligen. Tycker att Jan Mårtensons böcker alltid är lite småtrevliga och inte alltför blodiga.

  Kram

  • En och en halv månad, det är ett tag till…. Tur att det finns drömska tulpaner och lura sig själv med 😉

   För mig är det första gången jag läser J. M och hittills gillar jag det målande språket…

   Kramar

 2. Oh, vilka färger du bjuder på … 😀
  Ser att du har Bosses bok i högen där. Trevligt 🙂

  Jag har precis börjat på Dan Browns ”Inferno”. Den bådar gott och fångade mig direkt. Jag hade börjat på Ulf Lundells ”Visenterna”, men det var för segt i början så jag tror att den får vänta ett tag till. Nu vill jag ha action och spänning, vilket var ett tag sedan …
  Jag har även börjat på en ljudbok. som jag varvar med när jag stryker eller tecknar. Det är Chatarina Ingelman-Sundbergs bok ”Kaffe med Rån”. Jag har lyssnat på hennes ”Brännmärkt” förut, och gillar hennes böcker.

  • Ja, visst är det Bosses Skimrande ögonblick som glimtar till i bokhögen… Jag har hunnit läsa en novell hittills…men ser fram emot mer läsning i den boken.

   Kramar

 3. Jag älskar tulpaner och din bukett är precis i min smak. Pratade med en florist igår som menade att fler skulle uppvakta sina partners med tulpaner istället för rosor på Alla hjärtans dag, jag kan bara instämma 🙂
  Kram
  Ingela

  • Tulpaner är vackra så varför inte. Vi är väl närmare tulpansäsong om man tänker efter så det kanske är miljövänligare med tanke på frakt och sådant…är min spontana tanke… <3

   Kramar

 4. Så vackra blommor och verkar också som spännande böcker. Måste nog googla ”Kampen om järntronen” ”Lyssna med ögat” Du verkar ha en hel del gobitar som du ska läsa. Spännande inlägg /kram

 5. Far ner och upp och njuter dina bilder!
  Godsak är boktraven med den bakgrunden! (Den sista)
  Den ”mixade” (bild 2) är verkligen fin med alla nyanserna som det blir … och vilka möjligheter till synupplevelser.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *