Hur tolkar ni denna bilden?

150218_3

Jag kan inte låta bli att leka med mina fotografier. Bildredigera och undersöka vad som händer. Idag tänkte jag inte avslöja något kring mina egna tankar vad gäller dagens bild. Bilden har fått ett namn, som jag inte tänker avslöja förrän senare. Först vill jag veta vad ni ser?

Jag är nyfiken på era tolkningar. Vad ser ni när ni betraktar bilden? Vilken känsla eller fundering, tänker ni att bilden förmedlar?

25 svar på ”Hur tolkar ni denna bilden?

 1. Kanske beror det på att jag går runt i kyrkor som en turist just nu men jag tänkte att det var en sammetsdraperi längst inne i kyrkan. Vad det symboliserar kan man bara gissa…

 2. Vinter, ben, hund, häst, skog, fläder, säng, drömmar.

  Jag ligger nedbäddad i ett rum och det doftar sommar och jag ser nästan de välfyllda blommorna omkring mig. Drömmer om vinter samtidigt som det är sommar. Hunden drar sin kärra efter grusvägen och hästen och människan skrittar fint bredvid. Hunden längtar hem till sitt ben. Jag njuter av skogens dofter och känner harmoni med Alltet och jag bara är.

  Tack för att jag fick känna in en bild igen hos dig. Har den leken varje dag på min blogg men det är så sällan jag får leka själv ;.) Tack /kram

 3. Skön värme, het trygg eld. Hunden La-bra kommer från sjön med fjälltoppar omkring. Är kvinnokroppen huvudlös? Där är huvudet. Hon har bara vänt på huvudet, men inte kroppen. Önskar kanske se från flera håll? Ett slags bak fram framifrån bak…
  Och vem är det som står där mitt i mot kvinnan? Det är ju jag!
  Blommor, massor med ögon, ett eller två sälhuvuden, Det gröna som väver sig in i bilden är andligheten som gräset och friheten . Himmel med vita skysträck lyser över vägen vi står eller går på …
  Så blev det konstuplevelse här idag med!
  Tjusigt konstnären, tjusigt!
  Ha en fin fortsättning på dagen:)
  kram

 4. Det röda fältet bildar ett hjärta och i dess övre fält ser jag en kant…horisont…något grönt…skog…berg? Jag tycker mig se två foton på dig? En provdocka med en svart vacker klänning och en hund en labrador. Vita blommor – brudslöja?
  Bilden utstrålar kärlek, romantik och lite dramatik! Får någon rumkänsla i bilden också.
  Kram, Gunilla

 5. Min första känsla var instängdhet men så när jag såg hunden så tänkte jag direkt på vänskap och trofasthet! En klassisk symbol i många bilder och ofta placerad just i ett nedre hörn…

  Kram och god fredag!

 6. Tror du kollat in i minnenas spegel .Då kom minnet av en trogen fyrfotad vän en varm kärleksfull saknad.Kanske tanken på att åter få ha en sån vän kramiz

 7. Jag känner kärlek och värme i bilden.
  Den är glödhet och vacker.
  Det snurrar……jorden snurrar varv för varv…….en oändlighet.

  Lördagskram från mig.

 8. En mycket vacker bild som förmedlar värme och gemenskap. Jag ser fyra människor, som vänt kameran ryggen, de har gemensamt mål – framåt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *