Det bor en rebell i mitt hjärta, och jag kan helt enkelt inte låta bli…

150315_44Måndagar, har ni tänkt på detta ord. Mån-dagar. Vad har mån-en med veckans första dag att göra? Mån-en kan förknippas med mörkret om natten och samtidigt vara det ljus som lyser upp i det nattsvarta mörker. Månljus. MånDag. Veckans första dag, som får morgonen att gry…

Somliga måndagar kan liknas med slagfält…och det är där vi väljer vilka strider vi vill ta…. Strider vi tar del av, bearbetar, undersöker. Strider vi går rakt igenom bara för att ta oss ut på andra sidan, och det är där vi vandrar vidare, starkare än någonsin… framåt uppför berget…. med siktet inställt på Målet. Jag lyssnar på MJ:s Scream, Beat It och följer upp med Sabounés We Can Win This Life…

Att vara rebellisk kan vara kämpigt ibland men just nu njuter jag av känslan av att ha lyckats erövra biljetter till Madonnas turné, Rebel Heart!

Det bor trots allt, en rebell i mitt hjärta <3

12 svar på ”Det bor en rebell i mitt hjärta, och jag kan helt enkelt inte låta bli…

 1. Intressant reflektion var ordet Måndagar kommer ifrån.Det mer eller mindre bor en rebell i alla Skåningar,vi vare sig kan eller vill gå på tomgång någon längre tid:-)
  Madonna är bra,henne gillar också jag.
  Tjusig bild!

 2. Jag tror att det är viktigt att ha en inneboende rebell som får visa sina krafter och vakta sina intressen ibland. Intressanta måndagstankar och vilken härlig tillfällighet att den stora ikonen också har ett M som begynnelsebok. Jag gillar Madonna. Kram Bosse

  • Ja, och att man blir vän med sin inre rebell och lär sig hur man ska handskas med den sidan av sig själv…
   Ha det fint!
   Kram

  • JA! Men konserten är först i november, så det blir väntas tider 🙂
   Det är dottern, jag och min man som ska se Madonna.
   Ha det fint Kramar

 3. Jag tror faktiskt att det bor en rebell i mig med och det trivs jag riktigt bra med 🙂

  Min måndag bjöd verkligen på en strid som jag absolut inte var beredd på. Men förhoppningsvis så ska rätt person gå segrande ur den…

  Kram och god natt

  • Ja, ibland gäller det att ryta till…. Hoppas att det blir som du vill och att rätt person segrar.
   Kram och god morgon 😉

 4. Jag har alltid tänkt att jag är en smula anarkistisk och det ligger ju nära rebellen så jag kan kanske räknas till den rebelliska skaran jag också. Just nu är måndagar inte mina favoritdagar även om namnet är nog så vackert och kan associeras med mycket. Förhoppningsvis ändrar sig saker och ting och måndagarna kan återgå till att vara lika trevliga som de var förr.

  • Oj, då håller vi tummarna för förändringar åt rätt håll…. För fräscha och fina måndagar i balans!
   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *