Söndagsmys…

 

150313_2

Helgen har varit soft och det var precis vad jag behövde. Tid för rekreation. Maken och jag har bara kopplat av, vandrat i skogen, promenerat och fixat lite här hemma. Röjt i trädgården, städat och planterat blommor i krukan utanför dörren. Penséer, kunde inte motstå dem när jag var och handlade idag.

150313

Idag kommer kidsen hem på söndagsmiddag. Jag pyntar med blommor, dukar fint och förbereder maten.

150313_1

Spagetti och köttfärs står på dagens meny. Jag sägs nämligen laga en riktigt delikat spagetti och färs. Knepet är att göra sin egen tomatsås. Jag mixar tomater, vitlök, paprika och river i morötter. Använder ekologisk köttfärs. Pärlchampioner. Färsk basilika. (Om sällskapet gillar gul lök, chili och ärtor så brukar jag mixa i det också)

150313_3

Till efterrätt blir det våfflor med vispad grädde och hallon… Gott ska det bli!

Nu ska jag bloggvandra en stund och sen är det dags att fortsätta med middagen. Önskar er alla en finfin fortsatt söndag!

15 svar på ”Söndagsmys…

 1. Mums, det låter utsökt. Själv väntar jag på att bli serverad en ekologisk köttbit med ugnsstekta rotsaker och lite stekta champinjoner, broccoli och spenat därtill. Endast hemmaboende yngsta dottern äter med oss idag. De andra två har väl annat för sig. Imorgon är det redan måndag och mannen försvinner iväg på två veckor. Så då får yngsta dottern och jag klara oss på egen hand. Men vi är vana eftersom han jobbar så, hemma två veckor, iväg två veckor. de är desto trevligare när han kommer åter.
  Kram och trevlig kväll

  • Det låter också gott! Och men då är vi i liknande sits, min make reser också en del i sitt arbete och imorgon åker han till Cambridge. Just nu är han i full färd med att packa, fast han kommer hem redan på fredag.

   Kramar!

 2. Du bjuder oss läsare alltid på så läckra bilder! Tänk om jag kunde få till det så med litet varor jag har i kylskåpet! 😉 Blir litet avundsjuk som du märker…

  Våfflor som efterrätt…. ingen dum idé. Rivna morötter i köttfärssåsen är också en idé jag tar till mig. Tack för tips!

  Önskar dig en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *