You Rock My World…

140825_5

Vilken vecka! Jag känner mig minst sagt kritisk och nu funderar jag på nästa steg… på hur jag ska göra för att på bästa sätt vägleda elever som är förtvivlade över att deras skola ska stänga… <3

 

 

 

17 svar på ”You Rock My World…

 1. Du,starta en friskola. Det behövs idealister i vårt samhälle. Visst både skall och måste man tjäna pengar på det man gör men att skolvärlden har blivit så kommersialiserad med aktieägare som skriker efter mera vinst är bedrövligt.
  Ha en riktigt bra dag!!

  • Tanken har slagit mig….men just nu har jag fullt upp med att ”samla skärvor” så att dessutom starta upp en verksamhet skulle bli mer arbete än vad jag mäktar med… jag må vara idealist men mina krafter är inte mer än mänskliga.
   Ha en fin dag!

  • Nej, det här är sannerligen en utmaning som kan få en att gå igenom hela känsloregistret.
   Kram

 2. Undrar om du tänkt om varför just du hamnar så till?
  Det beror nog inte på bara otur … du har ju en del i dig som rustar för utmaningen … så går mina tankar Christina … när det ser ut att gå bakåt … så ..
  Jag säger inte att det är lätt eller enkelt eller ens meningsfylld … det är som det är – men …
  Jag tror på dig!
  <3

 3. Alltid tråkigt när skolor stängs. Men det är inte du som har gjort det och kan inte stå för vad politiker bestämmer. Tyvärr, det är dagens liv. Tråkigt bara att barn ska behöva lida för det och komma in i den tuffa vuxenvärlden tidigt.

 4. Det är verkligen trist! Sorgligt att ni alla ska behöva oroa er! Hoppas det löser sig till det bästa.
  KRAM Primrose som nu fortsätter till ditt nästa inlägg .-)))

 5. Hur stor skola är det? På landsbygden?

  Tråkigt… men jag önskar det ska bli bra för både lärare och elever i slutänden med facit i handen. Som väl är så kan kriser leda till något bättre. Det har jag egen erfarenhet av. Jag håller tummarna för att det ska bli så för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *