The Show Must Go On – Here I Go Again

150322

Det är söndagskväll. Ur högtalaren ljuder toner av David Coverdale och ”Here I Go Again”. Jag dricker kanelte med honung.

Igår levererades min lärarlegitimation och jag kan inte låta bli att känna mig en smula Nöjd. Och en smula stolt över detta lilla dokument. Stolt över förmågan att resa mig upp efter ett fall och vända motgång till framgång. Se möjligheterna och fortsätta framåt oavsett prognos… Jag nynnar på Eva Dahlgrens, ”Ung och stolt, jag är en krigare, med tro på mig så går livet vidare….”

Fem års studier, och en helt ny värld. Min vana trogen, kan inte låta bli att dokumentera med en bild, bara för att jag kan. Och Ja, jag vet att det är lite knasigt, men det bjuder jag på…. för Mest av allt känner jag mig tacksam över förmågan att Se möjligheterna och vara ödmjuk inför livet och dess utmaningar. Livet är fyllt av utmaningar, nya varje dag och oavsett hur dagarna artar sig – är varje ny dag en ny dag med nya möjligheter. The show must go on!

150321_2

 

 

24 svar på ”The Show Must Go On – Here I Go Again

 1. Grattis till legitimationen! Klart att du ska vara stolt 🙂 Vi har ett mycket viktigt arbete att utföra bland barn och ungdomar.

  Kram

 2. Vad jag kan tolka så har du arbetat med någonting annat förr och helt sadlat om för att bli lärare … stämmer det?
  Varmt grattis för att du vågade ta steget ut och göra något nytt!!!!!
  Verkligen bra gjort/ kram

 3. Grattis till din Lärarlegitimation!
  Bra låt att nynna på, Ung och stolt! ,-)
  Kanel te låter gott, med honung i ,-)
  Ha det fint KRAM Primrose som också fotar det mesta ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *