Det finns en Tid för allt, och nu är det Tid för att Måla…

150418_3

Jag målar och njuter av lördagen, samtidigt som jag förbannar att jag bokat in mig för en utställning. Samtidigt som jag ser fram emot min utställning, och tycker att det ska bli vansinnigt spännande. Samtidigt som jag undrar hur jag ska hinna, samtidigt som jag undrar varför jag får alla dessa underliga ideér som jag bara måste förverkliga. Samtidigt som jag tänker att jag gör det bara för att jag kan, eller… Nåja, jag har en idé om både fotografi, målningar, installationer och poesi…. och jag har sparat i flera år på något som ska användas i en installation som ska byggas…Märkligare ting har hänt i historien. Nu är det sagt att det blir vernissage den 23 maj och så får det bli… Inbjudan till er alla, kommer här på bloggen så småningom…. Om jag inte får kalla fötter och drar mig ur leken i sista stund vill säga… Nej, på med varma strumpor och fram med pensel och färg för nu ska här målas….. Ha det gott kära läsare, hoppas att ni alla får en alldeles underbar helg! <3

150418_2

 

34 svar på ”Det finns en Tid för allt, och nu är det Tid för att Måla…

 1. Jag går och tänker ungefär likadant om en sak jag ska göra den 23 maj. Det är något som jag inte vågar berätta om ännu – då blir det för stort i förtid. Men kul, då hejar jag både på dig och mig. Vi har fem veckor kvar. Hurra!

 2. Jag tror inte att du kommer att ångra dig…innerst inne är du väl en person som gillar utmaningar?! Men visst känner jag igen det där med idéer som kan komma lite för tätt ibland! Hursomhelst – så spännande med utställning! Du fixar det Christina!
  Söndagskram, Gunilla

 3. Alltså så vacker målning plus att man ska tänka vidare med denna orkidé
  Har skrivit små egna ord till mina foton för något år sedan för det ger dubbel effekt av det man ser plus att det stannar kvar längre i tankarna.
  Stort att du ska ha en utställning men så svårt att välja motiv. Det ska kombineras och harmoniseras och …
  Detta fixar du lätt som en plätt och varmt lycka till /kram

  • Tackar så mycket… det kommer att finnas en del texter likt denna till målningarna…bild och poesi. Jag visar fler bilder här efter vernissagen, så ni får se hur det blir 🙂
   Tack för pepp!
   SöndagsKram

 4. Så härligt att du kan uttrycka dig i bild! Jag tittar gärna på tavlor, går gärna på gallerier och utställningar och är både glad och tacksam över att jag kan få njuta av tavlor/konst som andra målat.
  Jag tyckte mycket om din kopp och orkidéer är mina favoritblommor.
  Lycka till med utställningen och jag förstår att det är mycket att få allt klart. Men när det är gjort så kan jag tänka mig att lättnaden infinner sig.

  • Jag tycker också om orkidéer, det är så spännande och intressanta blommor. Ibland tar det år innan de blommar och man går där och tittar på bladen och tänker att nej, nu åker den här snart ut och då plötsligt skjuter den upp en blomsterstängel som heter duga. Fascinerande växter!

   Tackar för lycka till pepp!

 5. Det är väl de att du kanske är lite skraj eller nervös! 😉 Men det ska man vara och man ska utmana sig här i livet!

  SV: Tack 🙂 Har flera röda modeller på klänningar och denna kjolen i min butik om du vill kika in 😉

  • Klart att man ska utmana sig själv 🙂

   Och nu blir jag ju ännu mer pepp på en röd klänning…
   Ha det gott!

 6. Men ohh så vacker tavla. =D

  Vad roligt att du skrev till mig, tack så mycket så glad jag blev. Hoppas att er vår också blir toppenbra
  Kramar

 7. Så spännande med en utställning. Jag tror inte du får kalla fötter jag tror att du får till det. Önskar dig lycka till med målandet och ser fram emot små smakbitar av resultatet. Här har nunneörten slagit ut idag. Det är fullt av dem bakom vårt hur. Doftar honung i hela kvarteret. Kram och glad vår.

  • Tack!. Honungsdoftande kvarter låter ljuvligt och fint!
   Glad fortsättning på denna vårvecka 🙂

   Kram

 8. Det kommer att bli en toppen fin utställning som jag ser fram emot att få ta del av. Så snälla dra dig inte ur. Gillar då du skriver små texter till dina tavlor.
  Kramen

  • Tack, vad roligt att du ser fram emot utställningen 🙂 Och vad kul att du planerar att ta del av utställningen… bor du här i närheten?
   Ha det nu så toppenfint så länge!
   Kramen

  • Tackar så mycket! Ja, här ska målas….svårt bara att få tiden att räcka men det ordnar sig 🙂
   Ha det fint! Kram

  • Ojoj, vad jag får lyckosparkar idag, det kan behövas 😉 Fint att ni tänker på mig. Tack snälla, glada 🙂
   Kram

  • Tack! Jag ställer ut på Galleri KVIS i Svedala den 23 maj. Välkommen! Jag kommer att berätta mer om utställningen här i bloggen när det närmar sig.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *