det finns ett galleri av bilder i mitt hjärta…

150519

Under denna veckan är det här bakom denna dörren jag tillbringar mina kvällar… Varje kväll drar jag iväg till Galleri KVIS för att förbereda min utställning. Idag är det onsdag och det känns som att jag har tusen miljoner grejer kvar att göra innan alla bitar är på plats. Kommer jag att hinna med allt? Oavsett om jag hinner eller inte så lär det ju bli vernissage på lördag. Jag ser fram emot vernissagen och det ska bli både intressant och festligt att vara där och få respons på utställningen.

150519_1Igårkväll provsprejade jag en bit av den installation jag håller på att bygga och här på bilden får ni en liten förhandsvisning i närbild. Det finns fortfarande hopp om att installationen blir klar i tid…

150517

Jag har ramat in några akvareller och nu står de och trängs på galleriet tillsammans med en hel massa andra alster som ska hängas… ikväll lär jag påbörja hängningen och förhoppningsvis bygga klart installationen. Men först ska jag iväg och arbeta …. det är otroligt många bollar som ska hållas i luften just nu. De flesta har jag själv valt ut med omsorg, andra är sådana som ingår i livets skola – Jag väljer att gilla läget och njuta av att vara i flödet…

<3

 

14 svar på ”det finns ett galleri av bilder i mitt hjärta…

 1. En intensiv vecka minst sagt men klart att det blir vernissage. Praktiskt nog vet ingen mer än du om allt blev klart…

  Ha en bra dag!

 2. Lycka till! Vad spännande!
  Mycket att göra innan, men du ska se att det blir klart i tid. På något sätt brukar det ordna sej om man jobbar hårt. Kanske inte som man tänkt sej, fast kanske bättre.

  • <3 Ja, nog ska det ordna sig till det bästa.... hoppas att allt är som det ska och blir som det ska bli ;)
   Kram

 3. Precis…ingen mer än du vet om det blev klart eller om du känner dig nöjd! men om jag får tycka och tro…så blir det bra och du blir nöjd! Du kan inget annat när du ser hur nöjda alla besökare är!
  Ja, välj att gilla läget och njut av att vara i flödet!
  Många kramar din bloggvän,
  Gunilla

 4. Men så spännande och så mycket fint! Önskar jag bodde närmare så jag kunde besöka utställningen. Det hade varit underbart roligt. Älskar tavlorna på sista bilden.
  Kram
  Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *