Inför Vernissage; Ramar in och organiserar

 

150516

Jag lever min dröm i konstens tecken…

Och jag har ägnat dagen åt att köpa in ramar. Jag har ramat in, signerat och ramat in. Just nu är hela vardagsrummet belamrat med alster som ska ställas ut. Det här blir min debut både vad gäller att ställa ut fotografier och installationer på Galleri KVIS. Jag tror till och med att det blir första gången som någon ställer ut sådant som installationer på Galleri KVIS….. så nog har jag fjärilar i magen…

150516_1

Jag har köpt sprayfärg till min installation som fortfarande inte är färdigbyggd. Den tar tid att bygga, eftersom den består av många ganska ”små delar” som ska fogas samman…. jag har en inre bild i huvudet av hur det ska bli och fortfarande förhoppningar om att det kommer att bli som jag tänkt….om sedan folk förstår vad det är jag vill säga med min installation….det återstår att se….och höra 😉 Tre installationer är inplanerade. En klurig och två andra som kommer att bli betydligt lättare att få till….

Just nu tänker jag att det är tur att det är en vecka kvar, men i samma stund som jag skriver detta inser jag att om en vecka har vernissagen redan ägt rum…  Jag tror minsann att jag har en spännande vecka framför mig…  något nervös men mera spännande och förväntansfull.

 

<3

 

31 svar på ”Inför Vernissage; Ramar in och organiserar

  • Ja, just nu är jag väldigt uppstressad… men det blir som det blir 🙂
   Tackar för lycka till hälsning 🙂

  • Tackar 🙂 Jag kommer att lägga ut bilder från vernissagen här för er som inte har möjlighet att komma…

  • Du är välkommen! och nu blir jag nyfiken, bor du i närheten? Om du kommer så skulle det vara kul om du berättade vem du är 🙂
   Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *