Konstfyllda dagar med fjärilar

150509_67

En lördag med vernissagemingel på Galleri KVIS som just nu visar en uppfriskande mix av måleri, grafik och glas. Utställningens namn är Naket landskap. Jag tycker om att gå på vernissage och jag tycker om att andas konst, och inspireras av nya intryck… insupa atmosfären…. och prata med konstnärerna som ställer ut. Utbyta erfarenheter och funderingar.

Fast just nu känner jag mest hur fjärilarna börjar samlas i maggropen… nästa gång är det jag som ställer ut….

 

 

6 svar på ”Konstfyllda dagar med fjärilar

 1. Spännande med utställning men pirrigt också. Det är ju inte så lätt som det ser ut att få ihop allt så att det blir som man vill. Mycket mer jobb än någon kan ana. Men jag håller alla tummar för att det ska gå bra. Kram

  • Ja, just nu är jag inne i skedet då jag undrar vad jag har gett mig in i….men det ska bli en utställning till sist 🙂
   Kram

  • Min utställning blir först den 23 dje maj. Mer info om detta kommer…
   Tackar för lyckohälsning <3 och god kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *