Lycka är att träffa en bloggvän IRL

150525

Jag vet att ni är några som väntar på att bli uppdaterade om utställningen och mer info om denna kommer inom det närmsta dygnet men först måste jag berätta om något fantastiskt som hände på galleriet i söndags. Jag blev så innerligt rörd, förvånad och glad när en bloggvän som bor i Göteborg (ca 30 mil härifrån) kliver in genom galleridörren tillsammans med sin man. Gunilla som har bloggen Nillas hälsa och harmoni . Ni förgyllde min söndag med att gästa min utställning <3

Gunilla och jag har följt varandras bloggar en tid, och även om vi inte träffats i verkligheten (förrän i söndags) så har vi lärt känna varandra litegrann via bloggkommentarer.

Det fina med bloggvänner är just detta att vi peppar varandra och bekräftar varandras existens genom att visa att vi bryr oss om varandra genom våra små kommentarer. Visst är det så att de flesta av oss som bloggar tycker om den form av uttryckssätt som bloggen ger. Vi uttrycker oss i bild och i text. Vi diskuterar och sprider våra bilder via ”nätburna” tankar. Vi utbyter funderingar, erfarenheter och livsvisdom. Gunilla och jag delar ett intresse för fotografi, hälsa och harmoni. Vi delar ett intresse för att skapa balans i tillvaron.

Självklart så blir jag glad för Alla besökare som kommer till min utställning. En besökare på ett galleri är ju vad en läsare är för en bok eller tidning, det vill säga… betydelsefull eftersom besökaren bekräftar och fyller utställningen med mening precis som bokläsaren bekräftar bokens existens. När man går på en utställning läser och avkodar man en bild av verkligheten/utställningen och man interagerar genom att vara där…. och när en bloggvän reser 30 mil för att gästa min utställning blir jag överväldigad.

Och alla ni som av olika anledningar inte har möjlighet att besöka utställningen har möjlighet att interagera genom att kommentera eller besöka utställningen här via bloggen under veckan. Även ni som inte kommenterar lämnar ju faktiskt små spår via statistiken och det är just det som är så fint med den digitala verklighet vi lever i. Vi får alla ett större umgängesområde, en större sfär av mänskliga vänner som sitter bakom sina skärmar och socialiserar på många olika sätt.

Vad vill jag då ha sagt med detta inlägg? Jo, dels att jag blev innerligt glad för en bloggväns besök, IRL, dvs i verkligheten. Men även att jag vill hylla själva bloggandet och den digitala sfären som på sätt och vis är ett modernt sätt för att socialisera och för att skapa kontakter i den värld vi lever.

Har ni någon gång träffat en bloggvän i verkligheten?

 

 

 

15 svar på ”Lycka är att träffa en bloggvän IRL

  • Vad coolt 🙂
   England är en bra bit. Min make är där just nu å jobbets vägnar…
   Kram

 1. Hej Christina!
  Ja, jag är så glad över att vi fick träffas i verkligheten och att du kände igen mig ifrån bloggvärlden! Det var nog meningen att vi bokade in vår tripp till Skåne just denna helg…det underlättade ju mitt oanmälda besök! 🙂
  Du är den varma och konstnärliga Christina som jag lärt känna genom bloggvärlden! Dina alster är fantastiska och maken min instämmer i den uppfattningen. Du ska få se när tavlan är på plats.
  Du har min mail på min blogg….
  Får jag publicera några av dina alster på min blogg? Länkar ju så klart! Vill visa hela världen hur begåvad du är!
  Kram, kram!
  Gunilla

  • Självklart får du publicera mina bilder, det är ju bara kul för mig att kanske några fler läsare hittar hit.

   Tack snälla <3
   Och stor kram

 2. Prima ballerina – jag menar bloggvän IRL – härligt! .. och just på utställningen då! Ok om jag lånar till min blogg och länkar till dig? En idé kan ta form…
  Kramkram

 3. Åh, ja jag har träffat flera väldigt kära vänner genom bloggen. Framförallt min soulmate som heter Delila och nu bor i Finland. Hälsade på henne i england flera gånger när hon bodde utanför london. Jag känner stor glädje inför bloggen, det har tagit så lång tid att hitta tillbaka till den efter att jag blev sjuk förra sommaren, men med små steg hittar jag tillbaka och nu ska jag skriva varje vecka har jag bestämt. Blir så glad av dina ord till mig. Är som pärlor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *