Vernissagedagen med estetiska ögonblick, strävan och tid

150523_1ek

Vilken dag! Det har varit en alldeles underbar vernissagedag. På bilden ovan syns jag och installationen, Disciplinerad tid. Massor av besökare gästade Galleri KVIS, folk jag inte känner och vänner jag nyligen träffat, plus vänner jag inte träffat på flera år dök upp, en hel del släktingar kom och min kära familj backade upp med att vernissagemingla hela dagen. Maken agerade servitör och bjöd gästerna dricka, och sonen och dottern fanns på plats för vernissagemingel hela dagen till ära. Dagen överträffade mina förväntningar <3

150523_11ul

Jag blev såklart överraskad när Skånska dagbladet dök upp och ville göra ett reportage om utställningen. Skånskan representerades av reportern S. Persson som fotograferade och skrev om utställningen. Artikeln hittar ni här Nu är jag spänd på att kolla in om artikeln kommer med i pappersupplagan imorgon och hoppas såklart på att artikeln lockar ännu flera besökare till min utställning.

150523_10

Installation, Estetiska ögonblick.

150523_3at

150523_7atn

 

150523_4atn150523_5

Jag hade fullt upp med att mingla och hann inte själv dokumentera med fotografier så bilderna i detta inlägg har jag lånat av besökare. Bild 1 Emelie Karlsson, bild 2 Ulrika Liljenström, bild 3 jag, bild 4, 5,6 Ann-Kristin Tönnersten Nilsson. Tack!

 

Och mer ingående info om utställningen kommer så småningom…. Fortsatt finfin helg önskar jag er alla <3 Kram

 

16 svar på ”Vernissagedagen med estetiska ögonblick, strävan och tid

  1. ”Dagen överträffade mina förväntningar”. Den meningen tyckte jag om att läsa. Vad kul att tidningen gjorde en intervju och tog kort. Det kommer du förhoppningsvis ha stor nytta av. Stort GRATTIS. Kram Bosse

    • Ja, kan du tänka dig att det kom 82 personer på vernissagen. Jag känner mig hedrad, så himla fint!
      Tack
      och Kram 🙂

  2. Blir glad att få se och läsa detta för jag önskar dig så mycket framgång som det bara går. Fin artikel men nog så kort. Nog fasen finns det mer att säga om dig och din konst och den fina dikten som du läste upp. Kul att hela familjen ställde upp också. Du är verkligen på G vännen / kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *