Rubba inte mina cirklar!

150502_3red

Trädgården spricker ut i blom.

Jag har plockat årets första rabarber och bakat rabarberpaj.

150502_3

Jag har suttit på en filt i gräset och läst högar av texter, massor av texter som ska bedömas och granskas. Jag läser och läser och ändå finns det mer arbete kvar. Just nu är högarna av texter oändliga och gigantiska på samma gång.

150502_2

Maskrosor och tusenskönor lyser upp som små solar i den gröna gräsmattan. Jag ler.

150502_5red

Vi bygger staket i trädgården. Inget planerat egentligen. Men en dag för några veckor sedan när vi kom hem var kommunen i full färd med att såga ner alla de fina träd och buskar som markerade gränsen till vår tomt och som avskärmade trädgården från åkern bakom huset. Till och med rötterna drogs upp och sen planterades det gräs. Summa kardemumma så blev baksidan av vår trädgård mycket ljusare och samtidigt helt öppen för fri insyn… men inte längre. Nu har vi grävt ner plintar, burit brädor, hamrat och skruvat. Och voila, Vi har ett snyggt staket som skärmar av oss från världen utanför. På vår sida finns nyplanterade blomster, björnbär, blåbär och hallon…

De senaste veckorna har varit lite väl händelserika. Händelser som rubbat mina cirklar till den grad att jag nu arbetar och söker nytt jobb på samma gång som jag planerar en utställning och försöker att hinna med ett händelserikt privatliv. Jag roar mig med att lägga mitt livspussel….känner mig tidvis som en jonglör med tanke på alla bollar jag håller i luften.. Trött är bara förnamnet till Megatrött och jag är megatrött.

Solstrålarna söker sig in genom fönstret. Jag blir bländad och tänker att framtiden är så Ljus att jag tar på mig mina solglasögon. ”The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades”

”Oh, it’s such a perfect day,  I’m glad I spend it with you”

 

 

 

 

18 svar på ”Rubba inte mina cirklar!

 1. Tack för härliga bilder. Lycka till med livet och alla de stora besluten och hoppas att du får vila någon gång, trötthet är aldrig trevligt.

 2. Som vanligt alldeles underbara bilder! Kan förstå att det var skönt att få upp ett staket för helt fri insyn känns det inte så roligt att ha! Lycka till med jobbsökande och planering av utställning. Mycket nu förstår jag…

  Kram

 3. En hektisk period med andra ord! Du ska se att du har energi till att beta av en sak i taget…det ordnar sig…som för det mesta! Det gör det väl alltid! 🙂
  Kram, Gunilla

  • Ja, jag får helt enkelt lita till min kropp och att den finner krafter för att hålla ut. Och ja, det mesta brukar faktiskt ordna sig 😉
   Kramar <3

  • Två rabarberpajer har vi hunnit med, De har bara kommit upp en liten bit här också men smakar som bäst nu 🙂
   Kram!

 4. Vilka härliga bilder *njuter och njuter igen*
  Var rädd om dig och ta in stillheten då och då. Försök att göra tidiga kvällar så att du orkar med allt detta/ kram

 5. Här finns då ljuvlighetens ljuvlighet, och livspussel så det räcker och blir över; att vara i livets höjdpunkt tänkte jag när är den? När det är som mest eller ….. minst. Om svar anhålles icke… det är en reflektion bara … kram och goa tankar i vacker omgivning och innehåll! Trötthet inräknat, god sömn får jag önska dig!

  • Livets höjdpunkt måste ju vara nuet är min spontana tanke. Nuet och dagarna som passerar <3

   Kram <3

 6. Tycker mycket om dina bilder. Njuter när jag kommer in på din sida. men det låter inte skoj att bryta upp från jobbet. Tufft att söka nytt samtidigt med allt annat som händer. kan bara önska lycka till. Kram

  • Ja, den här avvecklingen är jobbig både för oss lärare och eleverna. Tack för lycka till hälsningen 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *