Dagarna blir både ljusare, soligare och blommigare. Det är Nu allt händer…

150429

Det är Nu allting händer. Hela världen blir ljusare och soligare. Knopparna brister och naturen spricker ut i en blomstrande färgprakt. Naturen är konstfull och estetisk i högsta grad. Naturen är vackrare än allt guld i världen och jag känner mig rik varje gång jag inser hur mycket jag njuter av naturen. Den finns här för oss alla och det skulle vara så fint om vi alla hjälptes åt att värna om vår gemensamma natur.

150427_3

Att Se ett Magnoliaträd spricka ut i blom slår det mesta. Att granska och fundera. Studera, zooma in för närbild och bara vara i häret och nuet….I love It!

150429_1

Det är nu jag går runt och nynnar på Timbuk 3, ”The future’s so bright, I gotta wear shades” ….. och det hjälper, Livet blir bättre och framtiden blir så ljus att jag blir bländad och måste använda solglasögon mest hela tiden….

150429_3

18 svar på ”Dagarna blir både ljusare, soligare och blommigare. Det är Nu allt händer…

 1. Magnolia – vackert – obeskrivligt vackert! Ja, vad vore vi utan naturen? Ingenting!
  Ja, Christina – tänk om alla värnar om naturen, och djuren! Dem driver vi på flykt…tar deras hem genom miljöförstöring och skövling! Det var vad jag precis hörde på Tv.
  Dystert…ja, men det går att ändra på!
  Åh, jag älskar ljuset och blommorna!
  Tack för fina foton! <3
  Kram, Gunilla

 2. Just nu är naturen enastående vacker och den första skira grönskan är verkligen speciell! Förmodligen beror det väl på att vi är lite svältfödda på sol och värme och verkligen ser fram emot ljusare tider och vårens frammarsch!

 3. Dofterna inte att förglömma. Det är nog den bästa tiden på året,våren.Ja,jag åkte en sväng idag och blev lite förfärad över att man bygger allt längre ut på kanske sveriges bästa åkermark.Storstäderna borde inte få breda ut sig så som de gör.
  Underbara bilder!

  • Det har du så rätt i. Det finns inte mycket som slår doften av vår, just när våren är som bäst.

   Önskar dig en fin valborgshelg!

  • Och det önskar jag dig också du glada människa som döpt dig själv till Tant Glad. Ett riktigt gladnamn 😉
   Ha det toppen!

 4. Varför vänta på sommaren då man kan njuta för fullt redan nu?! Det gör jag! Tyvärr så saknas årstiden vår här i norra Sverige, men ljuset, fågelsång och lite grönska kan man ändå få mycket glädje av. Önskar dig en fin Valborg!!

  • Ja, visst ska man njuta så mycket det bara går!
   Önskar dig en fin fortsatt vecka 🙂

 5. åååååååååååååååå
  Magnolia, i knoppen brister ljuset ljuva ljuvlighet …
  som Aaa säger våren här uppe är eljäst liten, men vår är det och vi får njuta söderns som våra bloggvänner så frikostigt delar med sig av 🙂 tack tack Christina! Tulpanen är helt fantastisk varm och skönvacker beatiful!
  kram och ha en skön helg!

  • Ja, magnoliorna är underbara och finns dessutom i min trädgård. Tulpanen växer på kulturen i Lund… tog en sväng inom där för att fotografera blommor en dag efter jobb. Fint!
   Ha en fin vecka!
   Kram

 6. Det är nu det är som vackrast. Magnolia har vi ingen på torpet men backen full av vitsippor, gullvivor och viol samt björkarnas skira grönska. Det är så vackert att man tappar andan. Känner mig rik och privilegierad som får ha allt detta vackra omkring mig.
  Kram

  • Gullvivor är vackert! Vi har planterat en sådan så det ska bli spännande att se om den tar sig, hoppas det.

   Ha det fint ! Kramar

 7. Första bilden UNDERBAR vilken fototalang du har 🙂 Hoppas annars att du haft en solig helg, här blåser det som bara f.

  Om du gillar sommarhus inspiration kan du kolla in min nya post 🙂

  ha en kanonvecka

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *