Utställningsnerver och tålamod…

150514

Snart är det snart dags, för min vernissage på Galleri KVIS. Lördagen den 23 maj kl 11-16. Det är mindre än 10 dagar kvar och jag håller på att rama in fotografier och akvareller. Jag har fixat till en inbjudan som ska mailas iväg… och hela huset doftar kontaktlim eftersom jag påbörjat ett litet ”bygge” som ska bli till en form av en  installation som ska ställas ut.

ChristinaKarlsson150523_2

Alla ni som tittar in här är självklart hjärtligt välkomna till min utställning! Jag kommer att fortsätta uppdatera er om vad som händer under kommande vecka. Just nu har jag en släng av tillfällig rampfeber kombinerat med att jag ser fram emot utställningen….samtidigt som jag undrar hur jag ska hinna bli klar med alla förberedelser i Tid…. Samlingar med akrylmålningar som ska ställas ut tornar sig just nu uppåt väggarna lite varstans här hemma…

150514_1

Under tiden som jag suttit och skrivit detta inlägg har jag känt hur doften av det där limmet jag använder doftar allt starkare, så jag börjar inse att det kanske inte var världens bästa idé att påbörja bygget här hemma….men på galleriet pågår en utställning så där kan jag inte sitta och arbeta förrän nästa vecka när nuvarande utställning plockats ned.

Nu åter till vidare utställningsförberedelser.

En riktigt fin dag önskar jag er alla!

17 svar på ”Utställningsnerver och tålamod…

 1. Så spännande det låter men förstår att det måste vara lite pirrigt också. Inom räckhåll för mig så vem vet…

  Lycka till med alla förberedelser!

  • Å, Tack och vad spännande. Men snälla berätta isåfall för mig att det är Znogge, jag har ju aldrig sett dig på bild i din blogg så jag lär ju inte känna igen om du dyker upp 😉

   Då kanske vi syns!

  • Tacksåmycket!

   Kul att du hade velat komma om du bott närmare. Jag tänkte lägga ut bilder på det mesta så att det går att se utställningen här på nätet – det blir ju inte detsamma men…kanske nästan….

   Ha det fint! Kram

 2. All lycka till! Lite pirrigt ska det va…då blir det bra!
  Svedala…har jag besökt i samband med släktforskning! Vem vet vad nästa besök kan handla om!? Vore underbart att se dina alster på riktigt…annars duger det gott att gå på utställning här på din blogg! 🙂
  Kram, kram.

  • Tack för lycka till önskningar, sådant värmer!
   Och Ja, det skulle vara helt fantastiskt om du dök upp på utställningen 🙂

   Önskar dig en fin vecka så får vi se hur det blir på lördag 🙂
   Kramar Christina

 3. Verkligen en vacker inbjudan och synd att vi bor så långt i från varandra. Men du fotar väl så att jag och andra får se? Lycka till/ kram

  • Jadå, jag ska göra vad jag kan för att få till en utställning här i bloggen också. Kanske att det kan bli någon liten film också, vi får se…
   Tackar för lycka till hälsning 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *