Livet är som ett schackspel och vi spelar oftast våra roller mycket väl….

150515_1

Åtta dagar kvar till vernissagen! Utställningens tema är estetiska ögonblick, strävan och tid. Det kommer att finnas såväl vägghängda målningar och fotografier som installationer…. Målningarna som inspirerats av schack och livets poetiska spel,  de kommer att få följa med. Vi har alla våra livsavgörande drag att göra, somliga av dem har större betydelse än andra…. den typen av funderingar kommer att visualiseras om allt blir som det ska….

Idag skiner solen och jag kan inte låta bli att ta ut målningarna i solljuset, bli lekfull och hänga upp några av dem i äppelträdet och Se där hur en fågel ur sångkören får gå på vernissage….

150515

14 svar på ”Livet är som ett schackspel och vi spelar oftast våra roller mycket väl….

  • Tack 🙂
   Ja, det skulle vara fint med en utomhusutställning….någon gång.
   Ha det fint!

 1. Jajamen! Jag är en häst! Eller en drottning! Men inte osårbar för det. Du är en bloggvän som jag vill träffa, hur långt måste jag åka för det? 100 mil?

  • Om det är något jag lärt mig i livet, så är det att det mesta är möjligt. Jag säger detsamma, det skulle vara fint att träffas och ha en filosofisk diskussion om livet och sådant… Jag bor i Svedala. det ligger strax utanför Malmö…

   Ha det gott kära bloggvän!

 2. Så spännande! Och att provhänga målningarna i träden var ju en bra idé och de passade bra där.
  Jag undrade just om jag skulle kunna se din utställning, jag had egärna velat göra det, men inser att det är en bit till Svedala.
  Önskar dig all lycka! Och jag är med i tankarna.

 3. Se bara upp för skator och andra busiga fåglar som inte har vett att gå på toaletten som dresserade individer. 🙂 Är ni många som ska ställa ut? Kram Bosse

  • Haha, Ja tanken slog mig när jag fotograferade. Men sån tur var så var det bara väluppfostrade fåglar som visste att uppföra sig, så målningarna klarade sig 🙂

   På nästa fråga är svaret att det bara är jag som ställer ut. Hela galleriet ska fyllas med mina alster…..lite pirrigt är det allt 🙂

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *