Borta bra men hemma bäst…

150802

Dagarna hemifrån har varit underbara, men att vara hemma är bäst ändå. Känslan i att komma hem till sitt eget lilla bo och allt fint som finns här hemma i vardagen är ändå bäst…. Vi kom hem mitt i natten och idag ska jag packa upp, förbereda mig inför morgondagen och njuta av en fungerande internetuppkoppling.

Dricka riktigt kaffe! … poetiskt svart kaffe med rosenblad, lavendel och ljus…

Jag har observerat att det märkligt nog inte finns någon kommentarsfunktion i föregående inlägg. Vart den tagit vägen har jag ingen aning om, och det verkar inte gå att åtgärda på något smidigt sätt så här i efterhand. Men det har troligtvis med att göra att internetuppkopplingen krånglade, lekte snigel och kurragömma och jag kände mig inte pepp på att spendera tid med den typen av problemlösning när jag var på semester; jag visste att jag snart skulle vara med fungerande nätverk igen.  Någon som råkat ut för detta, att den lilla rutan för kommentarer bara försvunnit sådär?

Nåja, nu ska jag bloggpromenera, dricka upp mitt kaffe…. och njuta av att vara hemma igen. Kram

150802_1

 

10 svar på ”Borta bra men hemma bäst…

 1. Poetisk svart kaffe …. poesiöronen hör klangen!
  Läste ditt förra inlägg också.
  Har inte hänt hos mig. Nätet har varit precis som du skriver så bra. Apropå borta bra hemma bäst så hände det mitt i resebokingen, men det gick bra 🙂
  Bortrest hemkommen kram

 2. Jag tycker nog att borta kan vara nog så bäst det med 🙂

  I min WordPressblogg kan jag stänga på och av kommentatorerna till inläggen lite som jag vill. Ibland kan det vara kul att busa och stänga av 🙂

  • Jag har letat efter en sådan funktion eftersom jag tänkte att jag kanske råkat klicka på fel ställe, men jag finner ingen sådan… Tänk vad komplicerat det kan vara innan man vet hur man ska göra 😉

   Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *