Jag öppnar resväskan som sjunger flärd…

150730_6red

Jag öppnar resväskan som sjunger flärd. Jag känner en doft av rosor och hör fåglarna kvittra. Ut flyger en trollslända, en uggla och upp växer en berså av rosor…. Och det är nu jag packar upp de flärdfulla fynd jag köpt med mig hem från Cambridge.

150802_4

Visst är min nya plånbok söt… precis min stil och alldeles perfekt. Vacker både på utsidan och insidan – precis som min nya fina höstkappa. Blå med vita prickar och turkosfärgade rosenknappar. Turkosfärgat foder, som bryts av en virkad liten gräddfärgad spetsbård och fåglar som flyger fritt bland alla blomster.

150802_5150802_2 150802_3

Jag packar upp en virkad blå klänning, en kofta med vackert spetsmönster i ryggen och en svart/vit långtröja som värmer när det blåser kallt.

Min semester är slut. Imorgon är det första dagen på min nya arbetsplats; jag är fylld av förväntan, det ska bli så spännande med alla nya intryck och jag tror minsann att jag beger mig dit i en prickig kappa. Det kan vara så att en och annan fjäril ger sig tillkänna… men jag tycker om fjärilar så det är lugnt…

Önskar er alla en fortsatt fin söndag och  kommande vecka <3

 

 

32 svar på ”Jag öppnar resväskan som sjunger flärd…

 1. Jag beundrar också din kappa. Lika fin invändigt som utvändigt! Snacka om fynd!

  Så är det jobbdags för många i morgon! Båda mina söner ska gå in i selen igen efter några veckors ledighet… 😉 Och många andra med dem… Och så kommer värmen, sägs det… känns förstås litet taskigt för alla som ska arbeta inomhus igen, men arbetet varar förstås inte hela dygnet… finns kanske litet chans för sol och njutning av vackert sommarväder för er alla som ska dra iväg till era arbetsplatser!

  • Nog hade det varit gott med några veckor till ledigt, men samtidigt känns det gott med en ny termin. Nytt jobb och nya möjligheter 🙂

   Kram

 2. Åh så mycket fint du kom hem med, kul ,-))
  Roligt med en resa till England ,-)
  Är det dags att börja jobba redan, tiden går verkligen fort.
  Du kommer att bli väldigt snygg.
  Ha det fint KRAM Primrose ,-)

 3. Roligt att hitta något mer personligt som inte alla andra har. Både kappan och plånboken står det Christina på! Tror säkert att det klär dig! >3
  Lycka till nu på den nya arbetsplatsen! Må så gott!
  Kram, Gunilla

  • Det kändes faktiskt som att det stod mitt namn på både kappan och plånboken. Jag föll pladask 🙂
   Tack för lycka till hälsningen! Nu är jag åter hemma och dagen kändes riktigt bra 🙂 Jag kommer nog att trivas
   Kram

 4. Nytt jobb Såå spännande. Du blir fin i din tjusiga prickiga kappa. Så söt den är.
  Tyckte om din plånbok åxo. Jättefin både inuti och utanpå. Man får nog inte ha så många mynt på insidan , för då syns inte det vackra mönstret där hehe.

  Mysiga fina du. Ha en jättefin start på den nya veckan.
  Lycka till och KRAM

  • ´Ja, det där fina mönstret vill man ju se. Jag kommer att bli glad varje gång jag öppnar min plånbok 🙂

   Kram

  • Många nya intryck att bearbeta men i huvudsak bra! Alla lärare fick vars en blomma som välkommen tillbaka, himla trevligt!

   Hoppas att din arbetsdag också var bra 🙂

   Kram

 5. Oj, så fint. Så spännande med ett nytt jobb men med den vackra kappan så gick nog första dagen bra. Dessutom är jag säker på att du är precis som din nya börs …lika fin på insidan som på utsidan.
  Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *