It´s A Great Day To Be Alive…. but still …I Got Friday On My Mind

150820

Nog är dagarna fina. Strålande, Tindrande och Vackra på en och samma gång. Jag ser en Förgätmigej. Vardagen Är och jag Tycker så Himla Mycket om att det finns en vardag. Varje Dag är en VarDag…. och vad vore dagen om den inte passerade dagligen?

Jag Njuter av Stunderna som passerar. Jag kommer hem när solen skiner. Lyser. Strålar. Du är Ljuset och jag är Ljuset. Vi Skiner ikapp. Det är sensommar… vi drömmer om solsken men förnimmer en doft av Höst.

* Ser Snöflinga *

Smälta

…bli Vår

Sommar *

 

 

27 svar på ”It´s A Great Day To Be Alive…. but still …I Got Friday On My Mind

 1. Dagarna passerar och vi med dem, de riktigt fina dagarna vill man krampaktigt hålla kvar, men det gäller att njuta av de som är.
  Så tacksamt njuter jag av denna sensommar som troligtvis kommer stanna de närmaste tio dagarna. 🙂

 2. Njuter av studenterna som passerar… hmm… skrockar jag för mig själv… om de ändå passerade här! Får nog bli ett inlägg om studentstarten här runt mitt tillfälliga boende!

 3. Dina tankar är som en vacker sprudande energi. Du tar till vara på dagarna och njuter.
  Man blir glad av dina ord .
  Du njuter. Så härligt.
  Det smittar av sig till mig från dig.

  En glad och härlig helg önskar jag dig.
  Kramkram.

 4. Glädjande och tänkvärt och vardagar är ju var dag. Och det är lätt att glömma .
  Ljuset har vi ännu ett tag, sensommaren har gjort sin entré men augusti är en sommarmånad och har flera dagar kvar.
  Och att leva i nuet är inte attt förringa för det är där vi är.
  Kram!

 5. Har jag missat tre inlägg?!
  Härligt brudpar på gammal moppe ,-))
  Helt underbar bild på dig med fjäril ,-)
  Här anar man inte hösten ännu ,-)
  Sommar sommar.
  Söt dikt du skrivit, ja hur vi väntade på den här sommaren.
  Men när hösten kommer tror jag den blir fin.
  Blir alltid uppiggade av dina ord och bilder, du får in ”livet” så himla bra.
  Ha det jättefint KRAM Primrose ,-)

 6. Vilken konstnär du är Christina. 🙂 Både när det gäller bilder och lekande av ord. Du smakar på färger, ljus och sätter inga dumma stela gränser. Din fantasi har heller inget staket. Allt är möjligt. Vardag som fest. Kram Bosse

  • 🙂 Om det skulle dyka upp ett staket kan jag ju alltid hoppa över det… eller helt enkelt bara öppna grinden för att komma ut på andra sidan 😉

   Kram

 7. Vad vore livet utan vardag. Leve vardagen. Jag tycker om lunken men också det oberäkneliga, det oplanerade som smyger sig in ibland och sätter en liten guldkant på vardagen. Kram och hoppas du får en rikitgt bra vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *