18 svar på ”en tyst minut…

 1. Skönt med en tyst minut som ger chans till reflektion och tanke.

  sv. Nej, nu har ungarna gått på lov. Själv har jag varit sjukskriven i en vecka. Hade varit skönt med en ferietjänst så att jag hade kunnat få några fler dagar off, min kropp behöver det, men jag jobbar, liksom de flesta av mina kollegor på semestertjänst så jag jobbar på lovet.
  Kram.

 2. Reflektion och eftertanke kan behövas i dagens Sverige.
  Jag har oxå tänt ljus och jag kommer att göra samma senare idag.

  Jo du undrade hur det var med flytt hemifrån eller tillbaka.
  Min Midi har flyttat hem igen. Hon har bott ca 13 mil norr om där jag bor. Hon valde att flytta dit pga sin pojkvän sen flera år tillbaka. När de väl flyttade tillsammans valde han att avbryta relationen. Efter det hände klarar hon inte av att bo kvar där så hon sa upp lägenheten och har nu flyttat hem till mig ett tag. Just nu vet hon inte vad hon vill göra eller vilken inriktning hennes liv kommer att ta så då passar det ju att hon bor hos mig och inte binder upp sig med lägenhet osv.

  Ha en skön afton!

  Kram

  • Ja, nog behöver vi reflektion <3

   Tack för ditt svar, då får du passa på att njuta av att få rå om lilla Midi nu så länge hon bor hemma <3

   Kramar

 3. En tyst minut …..en och samma sorg. Vi delar den….och delar den med varandra.
  Tillsamans är vi nåt, tillsamans är vi stark.

  Fin bild och respektfullt inlägg.

  Tack
  Varm kram till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *