Varje ny dag är en ny möjlighet och ett nytt tillfälle för lärande och utveckling…

151022_1

Turbulens…. och mitt i allt det där som är turbulent och tragiskt, finns trots allt färger och ljus som överglänser… det är fredagskväll och jag är både megaförkyld och trött efter ett intensivt veckoslut….Jag köper rosor med mig hem för att förgylla dagen och ikväll är det min kära make som lagar middag till toner av Saxon. Planen är en soft kväll med första delen av Star Wars… vill ju hinna med en repetion av alla delar före del sju i december… och.. Jag ser fram emot en lugn afton. Ibland behöver det inte vara mer komplicerat än så… en gammal film och en lugn afton tillsammans men mannen i mitt liv <3

 

 

 

18 svar på ”Varje ny dag är en ny möjlighet och ett nytt tillfälle för lärande och utveckling…

  1. Inte behöver man mer än så, särskilt när näsan är lite täppt och mannen lagar den goda maten.
    Å sen film/serie eller vad som känns bäst i den småsnuviga världen, som man bäst känner till….
    Kram och Krya på dig!

  2. Helt perfekt! många gånger är det enkla det finaste.
    Din bild är jag så förtjust i och har sett på den länge. Den talar till mig…
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *