en bägare fylld av tid

151116

Ibland känns det som om tiden är den röda tråden och det centrala temat i sagan om verkligheten. Alla vi som lever har exakt lika mycket nutid att disponera så länge vi talar om det nu, som i kommande sekund är historia. Tiden, nuet och allt det där snurrar med en alltför innerlig intensitet… Här är det med andra ord fullt upp av allt och mycket mera. Jag tittar in till er och kommenterar så snart jag lyckas fånga en liten stund av dagen…

Veckan som passerat har minst sagt varit krävande… men helgen blev storslagen med konsert i huvudstaden och häng på slottet…. men det får ni höra om vid ett annat tillfälle. Nu är det måndag och det känns som om tiden springer fortare än mig. Och även om jag ser fram emot denna vecka, inleder jag morgonen till tonerna av Gary Moore Friday On My Mind…..  <3

12 svar på ”en bägare fylld av tid

  • Här snurrar dagarna lite snabbare än mig själv…
   Långsamma dagar låter behagligt i mina öron just nu.

   Ha det fint! Kram

 1. Vad spännande det låter med helg i storstaden. Du får berätta när tid och lust infinner sig Christina. Ja, det är inte alltid lätt att få tiden att räcka till åt allt. En av livets klurigheter det där. Men vi finns här, det vet du. Så ta du saker och ting som det passar dig. 🙂

  Ta hand om dig kära vän!♥

  Kram Lotta

 2. Nog så viktigt att ta ”ett djupt andetag” och låta tid och rum stanna för ett tag. mne jag förstår att du haft en fin helg här i huvudstaden och här snurrar det mesta fort. Ibland väldigt ofrt. Man får dra i bromsen.
  Kram!

  • Besöket i huvudstaden var magnifikt på alla sätt. Här är det vardagen som rullar på i en flygande fläng av arbete….

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *