Hon är kvinnan som har tagit populärkulturen till syndigt glamorösa höjder

 151117_6

Målet med helgens resa var att gästa Madonnakonserten på Tele2 Arenan i Stockholm. Det var vi och strax över 40000 andra fans som var där. Konserten var precis så spektakulär, provocerande och magisk som jag hade förväntat mig. På bilden ovan ser ni hur Madonna firades ner på scen i en bur till låten Iconic.

Självklart kändes det märkligt att bege sig till konsert efter fredagens attentat…. även för Madonna som sa att hon haft tankar på att ställa in showen… Mitt i denna öronbedövande konsert med hög musik och skrikande fans hölls därför en minnesstund för offren i Paris, en tyst minut och då var det verkligen knäpptyst i arenan. Alla lyste med sina mobiler och Madonna avslutade minuten med att sjunga Like A Prayer. Vill ni se så  har jag länkat till någons youtubeklipp här.

Våra platser gav ingen bra fotovinkel för min del som ni ser på bilden ovan, därför blev det sparsmakat med fotograferandet och bilden nedan har jag lånat härifrån http://www.madonna.com/news/title/rebel-heart-tour-kicks-off-european-tour

061120151446806175

Hon är the Queen of Pop

”If you try and fail, get up again Destiny will choose you in the end If you don’t make the choice And you don’t use your voice Someone else will speak for you instead” (Iconic)

Hon kan konsten att inspirera och provocera, på en och samma gång.

Hon är tidlös, hon vågar ta för sig och hon reser sig alltid upp efter ett fall.

Hon är en stjärna, en ikon, hon är Madonna!

 

14 svar på ”Hon är kvinnan som har tagit populärkulturen till syndigt glamorösa höjder

  1. Kan tänka mig att det var en fantastisk upplevelse men också obehagligt och sorgligt med tanke på vad som hände i Paris. Men som man säger, ”The show must go on”…

    Kram och god morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *