Tid på slottet

151125_4 En sal på slottet, tiden, klockan, en spegelbild av mig och prinsessan Lilians underbara klänningar som visas just nu på slottet i utställningen, The Lilian Look!

151125_3

Klänningar! Alla som känner mig vet att jag är svag för klänningar. Klänningar kan vara så mycket mer än ett stycke textil, och om jag bara hade tid skrev jag mer än gärna ett gigantiskt inlägg om klänningar,

….men tiden räcker inte till, och jag har inte ens lyckats fånga tid för att finfotografera på evigheter (känns det som)…. jag anpassar mig och knäpper snabba bilder med mobilkameran och just nu är det helt enkelt så det får bli….Snabba bilder från ett liv som levs

Faster than the speeding light she’s flying
Trying to remember where it all began
She’s got herself a little piece of heaven
Waiting for the time when Earth shall be as one

                                   (Madonna, Ray Of Light)

151125_1

151125

151125_2

Utställningen är sevärd, speciellt med tanke på den pampiga miljö den presenteras i. Det finns så mycket konst, inredning och arkitektur att njuta av. Jag skulle gärna åka dit igen tillsammans med mer tid och rätt kamera. Har ni vägarna förbi huvudstaden kan jag varmt rekommendera ett besök i vårt trivsamma slott.

Må väl <3

 

 

18 svar på ”Tid på slottet

 1. En utställning helt i min smak! Så finns den kvar om eller när jag kommer till huvudstaden blir den ett måste! Vi var och tittade på de danska brudklänningarna för något år sedan. Också väldigt intressant.

  Kram

 2. En utställning helt i min smak! Klänningar hör onekligen till livets goda. Tycker om det där du skriver om snabba bilder från ett liv som levs, låter gott. Kramar Liza

 3. Vilka vackra klänningar ,-)
  Klänning hade jag förr, men så gott som aldrig nu, kanske jag ska leta efter en, för visst är det vackert med klänning ,-)
  Har missat mycket ser jag men hinner knappt sitta vid datorn.
  Ha det så fint KRAM Primrose ,-)

  • Underbara!
   Ja och inte bara vackert utan synnerligen behagligt också, sitter inte alls åt på samma sätt som jeansen gör 🙂
   Kram

 4. För mig personligen var hon en en riktig prinsessa – lilla Lillian som strålade först och främst värme och klädde i sina klänningskreastioner på ett vackert sätt. En elegans av kärlek hade hon dessutom!
  Tack för visningen!

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *