Njuter en god julhelg och vilsamma dagar av lyxig nöjesläsning

151224

Julen har varit precis sådär underbar som en jul ska vara. Barnen <3 har varit här hemma en hel del och vi har passat på att träffa släkten. Vi har ätit gott, mått bra, minglat med nära och kära, och haft en lugn och fin julhelg. Nu har barnen flugit hem till sina egna våningar och maken och jag har njutit av en ovanligt soft söndag helt utan plikter och åtaganden.

Jag har ägnat dagen åt nöjesläsning. Steg upp klockan 06.00 och började läsa en bok som visade sig vara en riktig underhållande bladvändare… jag har läst i princip hela dagen med undantag för några få avbrott och för en stund sedan läste ut sista sidan av totalt 346 sidor. Alldeles strax är det dags för hemlagad pizza och sedan kan det mycket väl hända att vi landar i soffan tillsammans med en bra film….

Må Väl <3

151226

 

 

 

 

26 svar på ”Njuter en god julhelg och vilsamma dagar av lyxig nöjesläsning

 1. God fortsättning! Så fint att läsa att du haft en skön och rofylld jul med nära och kära. Det är ju så man önskar att julen ska vara.
  Och visst är det härligt att hitta en bok som man inte vill lägga ifrån sig förrän den är färdigläst- och att ha både tid och ro att läsa.
  Har också läst en del, men inte så mycket som jag tänkt…
  Har blivit lite spanska och kinesiska i stället….
  Kram! Och trevlig kväll!

 2. Vilken Söndag, härligt ,-))
  Ni verkligen kopplar av och njuter.
  Gott julgodis såg jag i ett annat inlägg!
  Ha det fint.
  Gott Nytt År till dig med Familj!
  KRAM Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *