Öppnas i händelse av min död, av Liane Moriarty

151228

Författaren som fick mig att sträckläsa heter Liane Moriarty. Namnet på boken är, Öppnas i händelse av min död.

151228_2

Cecilia är lyckligt gift med Jean-Paul, de har tre döttrar tillsammans och driver ett framgångsrikt företag. En dag hittar hon ett gulnat brev som enbart får öppnas om hennes man dör.

Den här boken överraskade mig med att inte vara förutsägbar. Självklart hade jag funderat på vad det kunde vara för hemlighet som doldes i makens brev, men att hemligheten verkligen skulle vara av den allvarsamma kaliber som puttar den som vet över klippans kant hade jag inte väntat mig. Mer än så vill jag inte säga med risk för att avslöja brevets innehåll, men frågan om vad man kan förlåta ställs sannerligen på sin spets. Helt klart läsvärd.

151228_1

16 svar på ”Öppnas i händelse av min död, av Liane Moriarty

 1. Jag läste den för några månader sen och tyckte att den var underhållande och bra, men inte fantastisk. Den påminde mig lite om en deckare faktiskt, eftersom det på sätt och vis var en ”gåta” som skulle få sin upplösning…

 2. Vet inte om kommentaren kom fram… provar utan att ange webadressen…

  Jag läste den för några månader sen och tyckte att den var underhållande och bra, men inte fantastisk. Den påminde mig lite om en deckare faktiskt, eftersom det på sätt och vis var en ”gåta” som skulle få sin upplösning…

  • Jodå, kommentaren kom fram men hade av någon anledning hamnat i skräpposten, så det var bra att du kommenterade igen annars hade jag kanske inte sett den. Tack.

  • Nog har den med livet att göra, men att kalla den livsbok är lite starkt…. den höll spänningen på topp, men det gör å andra sidan livet också, så varför inte… då kanske det är en livsbok ändå 😉

   Kram

 3. Hörde om den här boken på ”Gokväll”, där den fick fina recensioner! Höll den sedermera i min hand, men valde istället: ”Jag heter inte Miriam” och jag valde den mest för att Majgull Axelssons böcker alltid tilltalar mig. Har precis börjat läsa…
  Den andra boken kommer jag absolut läsa – tack för tipset!
  Kram, Gunilla

  • Henne gillar jag också att läsa, men det var ett tag sedan jag läste något av M. Axelsson…kanske snart dags.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *