Ute är mörkt och kallt… men inne i husen tänder vi ljusen

151201

Nu har stormen Gorm dundrat förbi och trots att väder och vind blåst förbi, hänger julkransen  kvar på dörren och sprider julefröjd. Idag är det den första december och vinden viner utanför vårt fönster, utomhus är det kallt men här inne är det varmt och gott. Jag tänder ljus, brygger kaffe och för en stund leker jag med tanken på att stanna hemma och skriva dikter hela dagen…men jag är som vanligt på väg någonstans.

Hoppas att ni alla en fin första december<3

151201_1

5 svar på ”Ute är mörkt och kallt… men inne i husen tänder vi ljusen

  1. Det är så vackert både inom och utomhus. Jag brukar ta en kvällspromenad och ser så många vackra juldekorationer under min vandring. Vackert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *