Jag läser en fin liten saga om en Grunt och den lämnar kvar ett stort leende i mitt hjärta

160130_1

Ett leende dröjer sig kvar. Jag har just läst ut en alldeles bedårande och fantasifull saga som handlar om en säregen liten grunt. En grunt är liten på jorden och har ett hjärta som rymmer massor av godhet. Grunten blir flera hundra år gammal och lever nära magin i naturen.

När Lollo, en av mina bloggvänner berättar att hon givit ut en bok tar min nyfikenhet överhand och får mig att spontanbeställa en bok på direkten och det är jag glad för att jag gjorde.  Jag har nyss läst ut denna fina lilla saga och kan inte känna mig annat än nöjd. Snoobbis berättelser lämnar kvar en känsla av att förnöjsamhet och boken avslutas med en fin uppmaning om man inte ska glömma att tycka om sig själv eftersom det både får en själv och andra att må bra.

Författaren Louise Nocky har själv tecknat bilderna som ingår i boken. Boken är lättläst, vacker och passar utmärkt för såväl stora som små….så jag tackar Louise Nocky för en trivsam lässtund <3

och önskar er alla en fortsatt fin helg <3

160130

22 svar på ”Jag läser en fin liten saga om en Grunt och den lämnar kvar ett stort leende i mitt hjärta

 1. Åh, Christina! Så rörande glad jag blir, och tack för att du ser förbi bristerna (som jag är väl medveten om). Det är Snoobi och Grunterna som är viktiga i min lilla bok … och det känns som att du förstått det.
  Stort tack, och stooooor KRAM

 2. Tack för tipset Christina och vad härligt med en saga som lämnar kvar ett stort leende i ditt hjärta. Extra roligt eftersom du känner författaren. Då blir leendet i hjärtat än större. 🙂 Jag ska hålla utkik efter denna saga för leenden i hjärtat kan man aldrig få för många av.

  Kram på dig vännen och ha en riktigt fin helg.♥

  • Ja, leenden i hjärtat betyder oerhört mycket i vår värld… Kul att träffa en ny sida av en bloggvän 🙂

   Ha det fint! Kramar

 3. Tack för detta! Givetvis vill jag se till att skaffa boken. Kommer att passa både mig och barnbarnen perfekt.
  Så roligt om jag kan få möjlighet att läsa boken för dem.
  Kram!

 4. Jag har den i min ägo, har mest tittat i den och sett de fina bilderna. Har tänkt vänta med att läsa tills jag har ett barnbarn här. Men med alla lovord du ger den så kanske jag tjuvläser den! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *