Ekologisk arganolja från Lyckeliv…

160130_2

I bloggsfären följer och kommunicerar jag med många kreativa själar. Människor som jag troligtvis aldrig hade mött om det inte vore tack vare den digitala utvecklingens framfart. En av de bloggar jag följt under en längre tid är till Vidas ära av Lycke. Under det senaste året har det varit relativt tyst på hennes blogg.

Jag har tittat in då och då  och plötsligt fanns där en uppdatering som gav en liten antydan om varför det varit tyst det senaste året. Hon har inte bara en bok på gång utan har dessutom startat ett litet företag. Om det är något jag beundrar så är det kreativa människor som finner möjligheterna och vågar ta steget. Och när Lycke skriver att arganoljan hon säljer är ekologisk och framställs på ett kvinnokooperativ i Marocco, känns det självklart att beställa en flaska och bilda mig en egen uppfattning. I fredags låg det en fin liten paket i brevlådan fint inpackad tillsammans med en personlig hälsning <3

Jag gillar designen på glasflaskan som Lycke valt för sin arganolja: den är enkel och klassiskt stilfull med en handskriven liten etikett som avslöjar flaskans innehåll. Idag har jag smörjt in mina vintertorra händer och känt hur de förvandlats till mjuka babylena nöjda händer och jag ser fram emot att lyssna in arganoljans signaler.

<3 Må Väl <3

160130_3

 

14 svar på ”Ekologisk arganolja från Lyckeliv…

  1. Hoppas du blir nöjd med den. Men visst är det väl fantastiskt att våga förverkliga en dröm och skapa något eget så. Ibland önskar jag att jag hade det modet och var så kreativ men tyvärr…

    Kram och god onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *