tillbaka i vardagen

160109_3

Granen lyser fortfarande grön och grann i stugan och det känns som om julhelgen bara precis hann börja. En blinkning och nu är jag här igen. Mitt uppe i en speedad vardag, och nog är det fint att vara här men nog skulle det vara ännu finare om det gick att tagga ner tiden så där så att tempot blev lite mer mjukt och behagfullt….

Hur har ni det där ute i cyberspace. Känns erat tempo ok?

Oavsett om ni har det soft eller speedat så önskar jag er en fortsatt fin dag!

12 svar på ”tillbaka i vardagen

 1. Mitt tempo känns bättre denna termin eftersom jag tappat ett par lektioner och fått en behörig kollega som går in och delar ansvaret. Det känns bra. Hoppas du får en bra arbetsvecka!

  Kram

 2. Minns många återstarter då det bara rullat alltför fel i mitt yrke de sista jobbåren, men nu är den tiden över och jag är friherrinna- och jag blev det i tid …
  Det är en stor förman för ditt jobb att du är den du är tror jag! Som tillför ..
  Stor kram!

 3. Här är det ganska lugnt just nu, tackar som frågar! Kanske tack vare att det har varit så kallt att det inte ens går att gå ut eller köra bil mer än nödvändigt. Nu lite varmare men snöstorm istället…

  • För kallt för att köra bil! Hu, för sådan kyla. Hoppas att värmen snart kommer med solsken och vår till er där uppe i norr 🙂

   Kram

 4. Njaaa…tyvärr så har vi lite av högsäsong nu. Alla som vill träna bort de där extra kilorna inför sommaren börjar röra på sig nu nere på badis.
  Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *