en födelsedag är ingen vanlig dag

160109_1

Vi har firat födelsedag och det var inte vilken födelsedag som helst utan en alldeles speciell persons födelsedag. Vår dotters födelsedag<3

160109_2

Jag känner mig så tacksam och lyckligt lottad som har en dotter som henne i mitt liv. Jag kan inte låta bli att känna mig stolt över att min lilla flicka vuxit upp och blivit den kloka vackra kvinna som hon är. Min moderskärlek är gränslös <3

160109_5

Vi firade med blommor, sång, tårta, presenter….och senare på kvällen åt vi middag i den stora staden och avrundade kvällen med att se Star Wars på bio. Filmen överträffade våra förväntningar, kraften var med oss och dagen blev magnifik.

160109_4

20 svar på ”en födelsedag är ingen vanlig dag

  1. Grattis till er dotter! Fina bilder och trevlig födelsedag! Ja, det är härligt att vara en stolt förälder…men jag tror också att er dotter är stolt över att ha er som sina föräldrar! 🙂
    Kram, Gunilla

  2. Barn och deras väl och ve är många föräldrars största lycka! Jag tillhör den lyckliga skaran precis som jag förstår du gör. Jo, det är verkligen något att glädjas över…

    Grattis till dig som mamma och grattis till din dotter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *