Det är konst, solsken och några droppar regn…

160322

Tiden springer i ett rasande tempo och jag ställer ut mina fotografier på Galleri KVIS under påskhelgen. Denna gången är det ugglan som agerar tema för min del av utställningen. Vi är åtta konstnärer som delar på utställningsutrymmet i galleriet.

160323

Jag har ägnat dagarna åt att rama in, signera, planera  och hänga tavlor… Idag är det vernissage och jag kommer att vara på plats på galleriet under hela påskhelgen. Galleriet håller öppet fredag, lördag, söndag och måndag klockan 11.00 – 17.00 och alla som är nyfikna på mina fotografier är naturligtvis välkomna!

160322

Galleri KVIS samarbetar med Öppna Sinnen och finns därför med på Öppna Sinnens karta över påskutställningar.

160324_1

Och nu är det dessutom påskfint vid vår entrédörr där jag planterat penséer, påskliljor och ranunkel.

Hoppas att ni alla får en riktigt Glad och Fin Påskhelg!

160324

 

 

8 svar på ”Det är konst, solsken och några droppar regn…

  • Ja, tänk vad glatt överraskad jag blev när du och din man dök upp på galleriet. Det är ett fint minne <3 och fint att ha konst som hänger hemma hos er 🙂

   Önskar er en underbar påsk!
   Kram

 1. Underbara tavlor! Så synd att jag bor så långt borta, annars hade jag ju kommit och hälsat på med detsamma. Ha en fin påsk! Kram

  • Tack! Kul att du gillar mina tavlor och att du hade velat komma på besök om du bodde närmare 🙂

   Kram och Glad Påsk!

 2. Vilka fina tavlor! Öppna sinnens utställningar brukar jag titta in på för det är så nära oss. Lycka till i helgen!

  Kram och Glad Påsk!

  • Trevligt! Då kommer du att se att vi har reklam för Galleri KVIS på Öppna Sinnens samlingsutställning 🙂

   Ha en fin påskhelg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *