Här står jag och ugglar i konstens tecken…

160325_1

Vernissagedagen blev hur fin som helst och det var massor av nya besökare som hittade till Galleri KVIS. Ni som känner mig vet att jag är fascinerad av ugglor och det går inte att ta miste på i denna utställningen där temat i mina fotografier går i ugglans tecken. Jag kommer att tillbringa ännu en dag i konstens tecken. En heldag på Galleri KVIS och därefter kommer kvällen att avrundas med påskaftonsfirande med familjen så nu måste jag sätta fart med allt som ska hinnas med. Dagens första uppdrag väntar, dvs efter det att jag duschat och druckit mitt obligatoriska kaffe då är det dags att förbereda påskmiddagen med att färga ägg och pynta påskris 🙂

Må väl och ha en god och fin fortsatt påskhelg!

12 svar på ”Här står jag och ugglar i konstens tecken…

 1. Så trevligt att det blev lyckat och vilken fin bild på dig! Här startade påskafton med en kollision med två rådjur så luften gick minst sagt ur oss…

  Önskar dig och familjen en fin påskafton!

  Kram

  • Aj då! Hoppas att allt är väl med er trots den omskakande händelsen!

   Stor kram till dig och de dina <3

 2. Så fin bild på dig och dina alster! Kul att vernissaget blev lyckat… Så fin du är där!

  Jag skulle gärna vilja se de här tavlorna i närbild, tror jag gillar dem, men kan inte se dem ordentligt här ovan… 😉

  Så önskar jag dig en fin fortsättning på påskhelgen!

  • Tackar <3
   Vi får se, jag kanske lägger ut en tydligare bild av de fotografier som ingår i utställningen.

   God fortsättning på påskhelgen 🙂
   Kram

  • Hmmm…. jag är inte särskilt insatt i vad som menas med totemdjur, men ugglan är ett djur som fascinerar mig så det skulle kunna vara så att ugglan är ett av mina totemdjur…jag får undersöka detta med totemdjur lite mer ingående.

   Men nog kan jag tänka mig att ditt djur är den ståtliga tigern …
   Ha det fint!

 3. Vilken bra Påsk det blev för dig. Instämmer med att Ugglor är jätte häftiga fåglar. Du är sååå fin på bilden och det är även dina tavlor. Påskkramen

 4. Vad roligt! Och så gärna jag hade velat vara på besök. Ugglor har jag samlar å sedan ungdomen och vid resor har jag i princip köpt en ny från varje plats jag besökt. När jag räknade dem hade jag 85 så nu har en del skänkts bort och jag har 20 kvar.
  Dina ugglemålninger tyckte jag mycket om och skulle gärna velat se dem på nära håll.
  BIlden på dig är verkligen väldigt fin och du ser uta attt bära en uggla på vardera armen.
  Kram till dig och jag önskar dig ett fint avslut på påskhelgen.

  • Å, vad fin tanke med en uggla på varje arm <3 Just det, tror att du berättat det tidigare att du också gillar ugglor. Visst är det speciella djur rent symboliskt. Om jag hinner ska jag uppdatera min hemsida med mina ugglefotografier, om det blir av så kan jag meddela dig så du kan få kolla in dem.

   Ha det fint! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *