Om att hålla konsten högt och bära den tätt intill…

160328_5

Påsken har passerat tillsammans med årets konstrunda och jag tänker att jag lever min dröm i konstens tecken oavsett om det är vardag eller helg. Påskens lediga dagar har för mig varit fulltecknade av aktiviteter i konstens tecken. Många besökare från både när och fjärran har besökt mig på Galleri KVIS i Svedala och det har uppstått en hel del intressanta reflektioner och diskussioner.

Nu är jag tillbaka i vardagen och precis som jag brukar skriva så uppskattar jag min vardag. Igår sken solen och jag hade tid att ta en lunchpromenad. Hela staden glittrade så vackert där under solens strålar att jag inte kunde låta bli att ta några fotografier med min mobilkamera. Idag ser jag särskilt fram emot kvällen som å arbetets vägnar kommer att tillbringas på Malmö Opera där vi ska kolla in den spektakulära, magnifika musikalen Billy Elliot!

Må Väl och Njut av Livet!

160329_11

 

12 svar på ”Om att hålla konsten högt och bära den tätt intill…

  1. Härliga bilder ,-))
    Tänk att kunna njuta av konsten som du på fler än ett sätt.
    Ja konsten gör en lycklig.
    Ha det fortsatt jättefint KRAM Primrose ,-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *